Ahojte vsetci, chcela by som poprosit slovenskych labuznikov o radu, kde
kupit v BA slivkove vino, neviete o nejakom orientalnom obchode ? Zhanala som
aj cez internet, ale nenasla som
Dakujem.
Kde v Bratislave zohant slivkove vino
skús v Petržalke na Osuského 1 - je tam sympatická predajnička „vinotéka“, ale nie s orientálnym tovarom
Dakujem za radu, ale v beznych vinotekach sa slivkove vino kupit neda, ale
ak pojde okolo skusim
v Bratislavě nevím, ale ve vinotékách určitě nedostaneš. Musíš hledat v nějakém Asia shopu. Zajeď si do Vídně, nemáš to daleko. Tady dostaneš jakékoliv slivkové víno - Pflaumenwein - už asi za 7 euro.
asi pred rokom som si vsimla vedla Polusu na Vajnorskej, teda ked ides z mesta- pred-nova budova -je v nej aj Wustenrot-ale neviem presne aky maju sortiment. A potom na Starej Vajnorskej kde su velkosklady, Rempo a vselijaki Cinania- hned na zaciatku su cinske potraviny alebo taky nejaky nazov, ale vnutri som tiez nebola.
Viem, ze uz to vino mas, ale pre buducnost, ti ponukam dva tipy: V dome techniky na Skultetyho ulici, je obchod popy http://www.popy.sk/ kde slivkove vino maju. A nielen to, je to hadam najlepsi obchod s orientalnymi potravinami na Slovensku. A okrem toho na Vanorskej v obytnom dome pred plavarnou je korejsky obchod Arirang. Maju nic nehovoriaci napis na prieceli budovy, obchod je vsak v podchode. Tam ho maju tiez.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz