Az budete mit cestu po okoli,stavte se ve vesnicce Tři Sekery!!!(cca 8km od
Mar.Lazni)
Tam je penzion-restaurace " U Kalicha"! To co zde objevite se neda jen tak
popsat,sem se musi zajit!!!
Prijemna hospudka,ochotna obsluha,kuchyn vynikajici!Majitele si tu vazi
zakaznika a je to poznat!!!!
Nazdobene stoly, nazdobene talire, nadherne porce! Tady opravdu
nezhubnete!!!Nebyla jsem tu poprve a urcite ne naposled!!! Sem se proste clovek
musi rad vracet!! Preji dobrou chut!!
Kde nejchutneji na Chebsku?
Tato restaurace patří ve své cenové kategorii k absolutní špičce. Zklamání z nedobrého jídla a malé porce? Na to můžete zapomenout. Cokoli si dáte, je vynikající. Připraveno poctivě a domácky, servírováno s náležitou pozorností. Například palačinky, které uchvátily francouzské hosty tak, že je vyžadovali i třikrát denně - opravdu si je přáli i k snídani A ještě si jich nechali připravit krabici s sebou, na cestu domů
Po dnešní zkušenosti souhlasím. Špíz Šibeničák opravdu visí na
šibenici, plamínek udržuje nesnědené příjemně teplé, brambůrky jsou
opravdu čerstvě opečené a česnečka česneková.
Vynikající
je oblibeny pokrm meho manzela.
Jsem rada, ze ti tu chutnalo. Jen skoda, ze jsem nebyla doma
Už to slibuji od loňska, že zavítám do okolí Tří seker. Penzion lze využít i na dovolenou? A ceny? Máme s manželem chuť zajet v době růstu hub z Jižní Moravy někam za pořádnými praváky a užít si i slunečních luxů, filtrovaných přes větvičky stromů. Vím, že tam roste fůra hřibů! U nás, v podlužních lesích, nemá často ani cenu jít na houby celý rok. Díky.
pri nedavne navsteve Snehurky v nasich koncinach jsme opet neodolaly kachnicce a opet jsme nebyly zklamany. Opravdu SUPR!
Mám další doporučení - mě vždycky chutná v restauraci na náměstí v Chebu, Steak House Extreme. Vaří zdravé varianty jídel a výborné polévky, třeba jejich bramborový salát je skvělý, nebo rajčatová polévka, šťavnatý holandský řízek s kaší… Je tam příjemná obsluha, leč pomalá - v době poledních menu toho mají hodně, je vždycky plná restaurace. Proto, ač bych chodila častěji, z práce to nestíhám a jdu jen výjimečně.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz