Ahojte, labužníci.
Dnes som hovorila s dávnou priateľkou z detstva, ktorá má už dospelého
postihnutého syna. Pýtala sa ma, či náhodou nemám kartičky s obrázkami
jedál a receptami, kedysi chodievali podobné na dobierku. Jednu u mu náhodou dala už dávno jeho susedka a
stále sa s nimi zabáva. Tak ste ma napadli vy, labužníci. Oni internet
nemajú. Takže touto cestou Vás prosím, ak máte doma niečo podobné a
nepoužívate ich, pošlite ich chlapcovi. S jej súhlasom uvádzam jeho adresu
:
Szabolcs Dudas, Meštianska 10/19, PSČ 945 01 Komárno.
Správne, rozumie maďarsky, ale keďže nečíta, tak na jazyku nezáleží.
Tak dík.
kartičky s receptami
Vladka, aj tak ďakujem, ja som svoje vyhodila pred polrokom. Preto som sa obrátila na labužníka, možno má niekto len v pláne ich vyhodiť.
jestli jsem to dobře pochopila, jde hlavně o obrázky jídel. Mám snad
i německé, české, slovenské.....ale mám také kopy časopisů, které
mají přílohy typu kartička do archívu. Stačí rozstříhat.
Pokud je to tak, pohledám, zabalím, pošlu.
Všem hezké jaro
aby to byly jenom recepty a obrázky jídel nebo by třeba mohly být i jiné druhy karet?
opýtam sa, ale myslím, že ide len o tie obrázky s jedlom. Možno je to skrytý kuchár. Len to musí byť tvrdšie, môže používať len jednu ruku. Budúci víkend sa ich chystám navštíviť cestou k rodine a možno budem môcť aj poďakovať labužníkom. Ale pre istotu ďakujem už teraz.
pre mrtvolu : ide len o to, aby tam boli nejaké potraviny. Skúšali aj kvety a mestá, ale nemal záujem. No dosiaľ nedostali žiadne kartičky. Ja som dúfala, že sa nájde aspon pár ľudí, ktorí mu niečo pošlú.
prohledala jsem knihovnu v domnění, že někde nějaké zapomenuté najdu, zatím ale bohužel Ale nezapomněla jsem, koukám všude, i v antikvariátech a mezi kamarádkami a příbuznými, určitě časem na něco natrefím a pošlu. Alis
Vladka, celkom dobré recepty a odporúčam ich pozrieť každému. No pre Szabolcsa to nie je. Nemám možnosť to vytlačiť na tvrdom papieri. Ale aj tak ďakujem za ochotu.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz