zdravím v jednom pořadu jsem videl delat židovsky recept na pečenou kačenu potopenou sádle přes noc která se táhla při mírné teplote kolem 90 °c , ale nejsem si jisty recepturou. Neví nekdo recept či návod? předem děkuji
kačena pečena v sádle
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Confit
Tady si můžeš zatím přečíst něco z Wiki .
Možná že je recept na Labužníku. Mohla by poradit Bali. Ta se vyzná.
...
Postřehy: kačena byla starší vyřazena z chovu 3letá ..řeklo by se
nepoživatelná tak jsem ji rozčtvrtil a na dva dny nasolil , kolem 8 večer
dal do pekače zalel rozpuštenym lem až v tom plavaly, a dal na 90-100 °c a
nechal táhnout až do 11 hodin tudíž až do oběda. A výsledek? lepší
kačenu jsem nejedl měkoučká , vláčná …
...
tato kachnička opravdu nemá chybu
Děláme TAKTO
.
A když jsme línější, prostě jen otevřeme plechovku
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
