Zapomente na to, ze je ryze bila. Tchajwanskym vedcum se podarilo vyslechtit
barevnou, ktera navic obsahuje vetsi mnozstvi zdraveho proteinu.
Vysledkem vyzkumu jsou zrnka v barve zlute, oranzove, cervene a treba cerne.
Barevna ryze se zacne pestovat uz pristi rok.
Jina ryze - to jsou veci...
ahoj pampeliško, já bílou rýži už skoro bůbec nepoužívám. Kupuji teď jednu výbornou rýži žluté barvy vaří se skoro 30 min. a nikdy se nerozvaří a nelepí. Je opravdu vynikající. Když koupím bílou rýži tak jen na pečení upečená rýže v remosce nejvíce chutná mojemu manželovi. Zatím ahoj......
snim ji. Taky mi moc nechutna obycejna bila ryze. Kupuji hnedou a kdyz uvarim
bilou, tak vzdy k ni pridam kousek masla a prisypu vegetu a malou plechovku
michane zeleniny. Tim ryze ziska peknou zlutou barvu a lepsi chut. U nas
v obchodech je hodne druhu ryze, ale nemam je vyzkousene, takze znam jen tu co
pouzivam, kterou vetsinou kupujeme v Bio prodejne.
Myslim si, ze taky ryze chutna i podle toho jak se pripravi a dochuti, ze
ano?
Ooooo, sladkou ryzi z remosky, tu jsem uz dlouho nejedla. Vzpominam jak jsem ji
delavala taky v remosce a to uz je davno
(s ovocem). Jenze moji synove ji nikdy nechteli jist, at byla jak dobra. Oni
meli radeji maso. Ted jsi mi ji pripomela, tak diky, zase mam napad na nekdy
dobry bezmasy obed. Nebude sice z remosky ale ze skleneneho pekacku v troube.
Diky anglanko-ahoj
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
