Rád bych vás upozornil na nádherná vydání knih „Kuchařka naší babičky“ a „Velká kniha moučníků“, vydáno Knižním Expresem, Ostrava, s.r.o.
Ještě žiju!!!
promiň, že odpovídám až skoro za rok, ale nějak mi tvůj dotaz
unikl…
Od té doby přibyly další dvě knihy, Hrníčková kuchařka a Velká kniha
receptů. Všechny jsou k dostání třeba: v Hypernově na Chodově (Praha,
za plnou cenu, teď nevím: 300 nebo 400.- Kč), Levné knihy (Brno,
u nádraží, za 199.- Kč), a jistě budou i jinde.
Ještě jednou promiň!
majú predajňu tiež v Bratislave - Obchodná 51. Okrem toho, knihy je možné objednať aj na ich internetovej stránke www.levneknihy.cz.
Jako správné sběratelce kuchařek mi tyto knihy nemohly uniknout. Mají je v levných knihách poměrně delší dobu, ale jsou naprosto úžasné. Z Velké knihy moučníků čerpám občas i korpusy na dorty.
Bohužel zuzuliku, obrázky tam nejsou. Ale zase je tam spoustu moc dobrých receptů a je z čeho vybírat.
… ale ne u jednotlivých receptů a ne ke všem receptům … ve Velké babiččíně kuchařce i ve Velké knize moučníků jsou 4×4 stránky s obrázky - a v případě babiččiny kuchařky se jedná o moderní babičku, protože v knize jsou i recepty pro mikrovlnné trouby s grilem a čínská kuchyně ;o)
Ešte dotaz, neviete kde na internete je o nej väčší popis alebo náhľad dnu, a na tej jednej strane prílohy s obrázkami je len jeden recept alebo viac? Ďakujem za vašu trpezlivosť
stránky s obsahem kuchařek a ty fotky receptů jsou libovolným výběrem ze všech receptů … na těch dvou listech je jich cca 8 ;o)
Ježiši, Vladko máš pravdu. Asi mi připadlo na tak velkou knihu těch obrázků málo, ale jak listuji, tak je jich tam dost. Na 480 stran je jich 24 a to dvojitých. Takže se celkem omlouvám za špatnou informaci. Ale za to inter. adresa http://www.easybuy.cz/product.php?…
budem veľmi rada keď mi to oskenuješ, chcem si ju kúpiť, ale radšej mam recepty ktoré su z obrázkom, ale ako tak čítam tak ma s ňou každy dobre skúsenosti
Ďakujem za snahu, ale vôbec sa mi to neda otvoriť, stále zobrazuje error, neviem čím to je, ale aj tak ďakujem.
a stáhla sis to do počítače? Pokud ano, tak zřejmě nemáš nainstalovaný WinRar (na kompresi souborů).
Ďakujem, ďakujem, ďakujem… Je to fakt pekne od teba, že si mi to tak nafotila, hneď si ju kupim, a keď niekto mate veľku knihu mučnikov, prosím nafoťte mi prosim obsah, tak ako Vladka. Ešte raz ďakujem.