jemné pečivo s mandlemi

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Yavanna
87 příspěvků 01.11.06 12:05
jemné pečivo s mandlemi

K dostání je v Normě a podle obalu:

45 % persipán (meruňková jádra, cukr, invertní cukrový sirup), pšeničná mouka, stabilizátor: sorbitový sirup; 5 % mandle, ovocný cukr, sušený vaječný bílek, bramborový škrob, kandovaná pomerančová kůra, med, kypřící prostředek, kyselý uhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný; aroma

Prosím, neznáte přesný recept?

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz