jehněčí maso - odblaňování

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Janelita
93 příspěvků 27.08.08 17:57
jehněčí maso - odblaňování

Když si koupím jehněčí žebírka, budu je muset odblaňovat? A jde to snadno? Pokud ne, budu uvažovat o jiném mase.

Reakce:
 
Manana
1515 příspěvků 27.08.08 20:18
jehněčí žebra

neodblaňuj, pěkně je upeč na česneku nebo i marjánce, ono se to rozpeče. Nebo se podívej na můj recept tady na Labužníku.

 
noskovice
1322 příspěvků 27.08.08 20:36
jehneci zebirka..

Ja seskrabuji ty kosticky (zebirka) ostrym nozem smerem k masicku tak, jako se oskrabuji mlade mrkvicky. Neloupat, jenom jakoby „stahnout“ smerem k masu. Doufam, ze jsem se dobre vyjadrila, zes to pochopila. Ahojky Sona

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz