játra z jehněte a kůzlete

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 7.9.10 12:11
játra z jehněte a kůzlete

Někdo říká, že jsou nepoživatelná, jiný, že ne. Játra mám obojí. Udělat jako anglická, nebo má někdo osvědčený recept?

Reakce:
Jenofefa
1315 příspěvků 7.9.10 12:25
Jehněčí játra

jsou „sakra“ poživatelná, přímo lahůdka. Pouze jsem lehce obalila v mouce s jemně nasekanými bylinkami (dobromysl, tymián, trochu levandule, trochu rozmarýnu, zkrátka co záhon dal) a rychle osmahla na pánvi, k tomu grilovanou zeleninu, tzatziki a opečené brambory. Taková „řecká“ variace po česku.

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 7.9.10 14:41
...

To se moooc hezky cte! :-) Udelam! Asi bez tech bylinek, ale tzatziki se mi libi . Diky!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz