Někdo říká, že jsou nepoživatelná, jiný, že ne. Játra mám obojí. Udělat jako anglická, nebo má někdo osvědčený recept?
játra z jehněte a kůzlete
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Jehněčí játra
jsou „sakra“ poživatelná, přímo lahůdka. Pouze jsem lehce obalila v mouce s jemně nasekanými bylinkami (dobromysl, tymián, trochu levandule, trochu rozmarýnu, zkrátka co záhon dal) a rychle osmahla na pánvi, k tomu grilovanou zeleninu, tzatziki a opečené brambory. Taková „řecká“ variace po česku.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
