játra z jehněte a kůzlete

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
wydra  07.09.10 12:11
játra z jehněte a kůzlete

Někdo říká, že jsou nepoživatelná, jiný, že ne. Játra mám obojí. Udělat jako anglická, nebo má někdo osvědčený recept?


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Jenofefa
1315 příspěvků 07.09.10 12:25
Jehněčí játra

jsou „sakra“ poživatelná, přímo lahůdka. Pouze jsem lehce obalila v mouce s jemně nasekanými bylinkami (dobromysl, tymián, trochu levandule, trochu rozmarýnu, zkrátka co záhon dal) a rychle osmahla na pánvi, k tomu grilovanou zeleninu, tzatziki a opečené brambory. Taková „řecká“ variace po česku.

 
wydra  07.09.10 14:41
...

To se moooc hezky cte! :-) Udelam! Asi bez tech bylinek, ale tzatziki se mi libi . Diky!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz