Jakou sůl použít na kvašáky...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
babi
6360 příspěvků 19.10.03 20:43
Jakou sůl použít na kvašáky...

a zelí? Sůl má být nejódovaná (proto stolní sůl je nevhodná). Jód může zabránit bakterielnímu kvašení. Změnit množství soli v receptě se taktéž nedoporučuje, tak jako použití náhražek se sníženým obsahem sodium, protože obojí způsobí, že výrobek nebude správně kvasit. Nejlépe je použít pravé nakládací soli.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz