Jak správně smažit ryby

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník Mahony02
39 příspěvků 22.12.04 05:50
Jak správně smažit ryby

Vážení Labužníci, prosím o radu jak správně smažit ryby, aby z nich neodpadávala strouhanka. Záleží na materiálu, oleji, teplotě? Jak smažit zmrazené ryby (filé) a jak čerstvé ryby (kapr). Děkuji za odpovědi, snad pomohou i ostatním a hezké a chutné Vánoce!


Reklama


Reklama

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 22.12.04 06:11
Jak správně smažit ryby

Mahony, myslím že je dobře po obalení cokoliv nechat aspoň na půl hodiny v ledničce.
A na smažení musí být olej poměrně horký.
A zmrazené obalené ryby nerozmrazuj. Dej je do vysoké vrstvy horkého oleje rovnou z mrazáku.

 
brenda
51 příspěvků 22.12.04 06:52
...

Používám fintu, kterou mi prozradila maminka mého kolegy. Rybku obalím a strčím do lednice a když nastane čas smažení, tak jí znovu obalím jen ve strouhance a hned s ní šup do oleje Přeju dobrou chuť a příjemně strávené Vánoce


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz