Rohlík = mouka, voda, sůl, droždí = to nestačí. Dnešní rohlíky mají
přes 30 látek, téměř chemická laboratoř = regulátory kyselosti,
kypřící látky, emulgátory, enzymy atd, atd…Prý to překvapilo i experty
na potravinářské technologie, dnes zveřejněno v i Dnes.cz Je to ovšem
prověřeno, povoleno, tak dobrou chuť!!! Dá se koupit vůbec něco v Česku
zdravého, neškodného, né rakovinotvorného? Hlavně, že máme kontroly a ti, kteří do
toho dělají…
Jak ozdravit rohlíky?
Každá přidaná látka prodražuje výrobek a vyplatí se jen ve velkovýrobě. Rohlíky kupuj v malé pekárně, nebo si upeč Noskovice ve velkém a nacpi mrazák. Jinak se zblázníš.
Já mám tu výhodu, že se rohlíky necpu, peču si sama a jak jsem nyní
objevila ty bagety, tak peču, peču, pro celou rodinu. Do mrazáku nedávám
pečivo, ani chleba, to by mně nechutnalo, vím, dělají to, pro mne neé.
Do zbláznění mám hodně daleko, nejsem tak
rozežraná.
Hippolyta vede! OK! Nebo zapíjet pivem, to by bylo možná lepší..
No, máte na neděli zábavu, lepší než
„Otázky Václava Moravce“
@Ačraj Rohliky se daji ozdravit v troube a malou miskou vody a pomalu je zase rozpect. Souhlasim ze v dnesni dobe se kvuli trvanlivosti peciva pridava cela rada veci skodneho nasemu zdravi. Ja si pamatuji z dob meho uceni ze rohliky nebo chleba v den upeceni byli vynikajici, ale bez tech ruznych pridavku pristi den uz nestaly za nic a byli „stale“
Exczech: a byli „stale“, nerozumím. Dnešní pečení chleba i pečiva, se nedá
přirovnat k dřívějšímu pečení, za mých mladých let, dříve se tato
svinstva nepřidávala, lépe řečeno, neexistovala. Rozpéct pečivo
v troubě, proč ne..
ale tím se NEOZDRAVÍ
@Ačraj „stale“ je nekolik vyznamu toho slova stary, zvetraly, zatuchly, okoraly atd.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
