Jak naložit maso na uzení

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
ryba58
2 příspěvky 09.10.06 12:08
Jak naložit maso na uzení

Pěkný den a dobrou chuť všem
Chci začít udit a nemám žádné zkušenosti, poraďte prosím jak správně naložit maso, ryby i drůbež. Mám problém i s chladnou mistností, nejstudenější je sklep a to 16 stupňů.
Děkuji
spozdravem
Karel Ryba

Reakce:
manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 09.10.06 12:44
Jak naložit maso na uzení

Zkus zadat tuto adresu: http://jaknato.webpark.cz/…l/Index.html ,
najdeš tam podrobný postup včetně receptů. Doufám, že se ti to podaří otevřít, při zadání adresy se mi stránky zobrazily, ale pokud jsem je chtěl dát jako odkaz, objevilo se hlášení, že jsou blokované pro porušení licenčních práv…

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 09.10.06 12:57
Jak naložit maso na uzení
kltko
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.10.06 12:51
...

16°C je veľa, mäso na údenie v takej teplote určite nie. Prinajhoršom zmes na klobásy len krátko odležať cez noc. Na iné použi chladničku.

OpusOne
16 příspěvků 10.10.06 22:06
jeste dodatek

pro kutilky domaci doporucuji http://www.cruftbox.com/…csmoker.html

ono na opravdovou udirnu je potreba dost mista a dreva… a tohle docela funguje na ryby, klobasy i maso…

sim
293 příspěvků 10.10.06 23:00
juu

Opus juu som nadseny!
Uz si to skusal alebo vies o niekom kto to skusal?

OpusOne
16 příspěvků 11.10.06 18:09
vyzkousel

a docela to funguje - ja tam dal spiralu od varice ETA… jen skatule musi byt dost vysoka, aby byl kour dost studeny…

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz