Jak na štólu?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
DanaJ
1136 příspěvků 06.12.06 05:21
Jak na štólu?

Zajímalo by mě, jestli se nějak speciálně štola překládá a nebo stačí jen jednu stranu přeložít víc a jednu míň? Nebo se dělají dva pláty, které se překládají nějak speciálně přes sebe?
A když štolu upeču, tak jím mám hned přelít máslem s rumem a pocukrovat a nebo mám počkat až vychladne?
Balí se hned teplá do alobalu?

PS: Úplně jsem se do toho zamotala, když jsem si přečetla všechny recepty o štolách na Labužníku.

Reakce:
 
Dasty
75 příspěvků 06.12.06 09:53
...

Jedna strana víc jedna míň to máš správně,je to jeden plát.Potírat při pečení rozpuštěným máslem ochucený rumem cukrovat hodně za tepla.Nechat vychladnout a pak balit.Takže jsi se tak moc do toho nezamotala hodně úspěchů při pečení a já už musím jít nebo bych tu moji spálila

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz