Nejsem si sice dost jistá se správným zařazením do této rubriky, ale přesto:
Již několik let vytrvale bojuji se smaženým sýrem, je to poměrně dost oblíbené jídlo mého partnera, nicméně tak jak ho on miluje, tak se stejnou silou ho já nenávidím - ne pro chuť, ale pro jeho přípravu, neboť promne je opravdovým oříškem jeho příprava a pak následné smažení. Ač jsem vyzkoušela téměř všechny rady od svých kamarádek, tzn. od dvojího obalování až po následné zmražení obaleného produktu v mrazáku, vše marno vždy mi na pánvi vznikne taková divná placka, která je po stranách rozteklá a vůbec nic nemá společného s tím krásným nadýchaným smaženým sýrem v restauracích a pohostinstvích.
A proto se vás ptám vážení labužníci - jaké máte vychytávky vy? Ve výběru sýra nebo v technologii výroby či při smažení už hotového polotovaru?
Všem předem děkuji za případné rady.