Jak na dobré fazole?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Taanka
107 příspěvků 20.10.10 23:52
Jak na dobré fazole?

Poradte mi nekdo prosim, jak uvarit opravdu dobre fazole, aby chutnaly jako ty z konzervy :-) V ramci zdrave vyzivy jsem misto plechovky koupila baleni cervenych fazoli, pres noc namocila a uvarila, ale nechutnaji ani zdaleka tak dobre :(
Mate nejake tipy k jejich vareni? Pridavate treba nejake bylinky? Jak dlouho je varite, pul hodiny nebo az dve hodiny? Kdy solite? Varite odkryte nebo zakryte? A v jake vode - v te, v niz se macely nebo v nove? Dekuji moc :-)

Reakce:
bocianka
528 příspěvků 21.10.10 01:41

Zkus do vyhledávače zadat fazole a vyjedou Ti recepty na víc jak 20 stranánkách.

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.10.10 00:40
tak se podivej

na tu konzervu co tam pisou. Nebo je taky zakonzervuj a po roce uvidis :-)

Taanka
107 příspěvků 22.10.10 11:22

To je mi jasne :) ale mne nejde o recepty, spis o tu zakladni pripravu.. jelikoz ty fazole z plechovky jsou tak dobre, ze bych je snedla naraz samotne :o) A nepisou tam nic nez fazole, voda, sůl :-D

casino
4482 příspěvků 22.10.10 12:49
Taanka...

…asi máme podobné chutě: taky polovinu plechových fazolí zbaštím ještě postudenu. Ale jak pýše widra - zakonzervovat! Avšak jedině do plechu :-) Toho kovového šmaku asi ve skle nedocílíte… Ani po roce!
Omlouvám se, že na Vaši vážně míněnou otázku reaguji tímto způsobem, ale nevím jak vám pomoci. Ale budu o tom ještě přemýšlet…

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.10.10 12:57
fazole v pixle

Ja samozrejme plech mela na mysli ! Jeste me napada, precti si kde to pixlujou, kde to delaj a napis jim tam ! Ja mam vyhodu, fazole nemusim, jen lusky zelene a cerne fazole v ruznych kombinacich.

Taanka
107 příspěvků 22.10.10 18:00

Šufani :o)

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.10.10 18:10
Taanka píše: Šufani :o)

co to je? 8-o

Taanka
107 příspěvků 22.10.10 20:23

Že jste paka :-D

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.10.10 21:05
:potlesk:
casino
4482 příspěvků 22.10.10 23:55
Šufani, paka...

…a bocianka taky? Proč ta?

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz