ja by som navrhoval Mosonmagyarovar, kúsok za Blavou termálné kúpalisko…vínko, gulásleves
ja, ja by som vedel kam v Blave...
20 km. Peroutku, že si stratila? Možno niekto potiahol. No vieš, nepostrádatelný som ja! Všeci ma chú mať u ruky. Miloš
jen mne tak napadlo, kdybychom na srazech rozdávali pozornosti podle našich příjmení, tak bych byla asi brzy bezdomovcem …
To sis měla schovávat ty halíře, co už nejsou v oběhu..... Jako pozornost by třeba stačily.....
a co teprve já?
Příjmeniny máme 2.5., to bych vám mohla tak akorát vlídně pokynout ve
stylu jmenovce císaře „Lišky ryšavé“
Kdyby se měly dávat dárky podle našich příjmení, tak teda nevím, až bych jela, kam bych tolik koček nacpala… A to ani netušíš jak jsem se jmenovala za svobodna. To by sek labužníci aspoň torchu namlsali.
Miloško, Ty si na to išiel prefíkane - každá labužnica z Písku si na
Teba musí spomenúť dosť často…
Iva, Ty si sa mi hneď zdala akási urodzená, dokonca ani papieriky od bujónov
neoblizuješ…
Vladka, ja by som radšej tie eurá…
A ja budem rozdávať iba úsmevy, fakt…
Nevím, co je Ker- a bach je prý německy potok; za svobodna Skalová… Takže u mě máte trochu vody z potoka a pár kamínků…
tak to bych to v tom Maďarsku bral, jen bych musel volit buď Herz nebo Pick, anebo od obojího a jako skrblík bych dával jen kolečko, haha!
nedá mi to, a musím odpovědět Cimrmanovým absolutním rýmem:
dával bych o kolečko víc,
protože mám o kolečko víc
poznáš Furmanku vedľa miestneho úradu v Čunove? Výzorovo ľudová, ale
skvele varia - aspoň po uplynulé roky. Bola som tam viackrát sa
najesť…V lete sa tam stavíme dosť často, ak pôjdeš okolo, omrkni.
A.
myslela som skôr niečo v okolí Šamorína, pri Dunaji (či už veľkom alebo malom), tam je niekoľko pekných zariadení, ale zatiaľ som sa dozvedela len toľko, že v poslednej dobe veľmi výrazne stúpli ceny. V Čunove som zatiaľ nebola (ďakujem za tip), nedávno sme boli u Zlatého vodníka na Zlatých pieskoch, tiež dosť krčmové, ale jedlo bolo veľmi dobré, ceny znesiteľné a chlapi ocenili obrovské porcie.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz