italské variace s řapíkatýn celerem

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Caterina
3 příspěvky 16.2.05 22:06
italské variace s řapíkatýn celerem

na Sicílii se přidává do národního předkrmu Caponata (směs smažené zeleniny, kde dominuje lilek a kapary) a dále patří do základu omáček (i těch na špagety), kterému se říká sofritto (na drobounké kousky nakrájený řepíkatý celer, cibule a mrkev, krátce osmažené)

Reakce:
babi
6360 příspěvků 16.2.05 22:40
...

To máme na Labužníku ZDE No a sofritto je jako francouzské Mirapoix.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz