italské variace s řapíkatýn celerem

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Caterina
3 příspěvky 16.02.05 22:06
italské variace s řapíkatýn celerem

na Sicílii se přidává do národního předkrmu Caponata (směs smažené zeleniny, kde dominuje lilek a kapary) a dále patří do základu omáček (i těch na špagety), kterému se říká sofritto (na drobounké kousky nakrájený řepíkatý celer, cibule a mrkev, krátce osmažené)


Reklama


Reklama

Reakce:
 
babi
6360 příspěvků 16.02.05 22:40
...

To máme na Labužníku ZDE No a sofritto je jako francouzské Mirapoix.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz