Italská kuchyně

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
esmeralda
4813 příspěvků 13.07.09 23:40
Italská kuchyně

Jde vlastně o kuřecí řízek. Pak se poklade povrch kouskem šunky a sýra a pod grilem (nebo v troubě?) se to celé zapeče. Snad se to i polije nějakou omáčkou.

Ach ta skleróza. Už druhý den přemýšlím jak se to jmenuje. Snad je recept i někde na Labužníku.

Prosím, pomozte.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
manek 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 14.07.09 06:34
Esme,

nemyslíš Kuřecí řízky ¨le Cordon Bleu¨ ?

 
esmeralda
4813 příspěvků 14.07.09 08:20
Mánku,

díky za odpověď, ale není to ono.
V těch řízcích co mám na mysli není uvnitř nic. Možná že ani nejsou z kuřecího masa. Jenom mi v hlavě zvoní „Parmigiana“.

 
bedla 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 14.07.09 11:04
Esme ...

ale vždyť už jsi na stopě, bude to zapékané cokoliv s rajčaty a parmezánem, i kuřecí řízek.

 
penda
4752 příspěvků 14.07.09 17:27
Esme,

tak jsem se taky snažila něco najít, ale pod názvem parmigiana jsou na labužníku tak akorát lilky nebo cukety a italského něco podobného jako Tebou popsaný postup, mi vypadlo jen toto:
Grilované vepřové závitky s Tapenade . Zkusím hledat dál. :)

 
bedla 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 14.07.09 19:34
Esme ... jen co bude čas ...

vyzkouším nejen toto …

 
mirecek
35 příspěvků 15.07.09 07:05
...

to co ti zvoni v hlave je original nazov pre parmezán „parmigiano“.. :-))

 
esmeralda
4813 příspěvků 15.07.09 08:30
Už jsem to našla

Díky moc všem za snahu.
Bedlo, ano, vypadá to jako na tvém obrázku.
Jmenuje se to Chicken Parmigiana .
Dá se použít i telecí.

 
bedla 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 15.07.09 10:11
Esme ...

myslím, že v tomto prezentovaném podání to bude dobrůtka. Dík za odkaz.

 
ChefBronia
57 příspěvků 18.07.09 18:30
Chicken parigiano

Ja to delam takto:
omacka: v kastrolku pripravim rajsou omacku s cesnekem, oreganem, bazalkou.
Kure (nebo teleci - tenke platky, nebo lilek)naklepu, jemne osolim, protahnu ve vejci a strouhance a na masle osmazim.Zaleju omackou, posypu stedre parmazanema a nekdy i strouhanou mozarelou a na plotne prikryju poklickou, nebo druhou panvickou a prohreju nez se syr rozpusti. Hotovo. Podavam se spaketami nebo linguinami smichanymi s olivovym olejem, citronem a cerstvymi bylinkami. Je to docela rychle.
 Enjoy

 
ChefBronia
57 příspěvků 18.07.09 18:37
chicken parmigiana - samozrejme
 
esmeralda
4813 příspěvků 18.07.09 22:26
Kuře Parmigiana

Včera jsem to uvařila, bylo to moc dobré.
Jestli tady není něco podobného, přidám.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz