Zdravím!
Sice bydlím v praze, obchody prlezlé mám, ale na hrubou sůl jsem nikde
nenarazila.Nevíte?Děkuji
Hrubá sůl
koupila jsem ji kdysi ve speciální prodejně s kořením. Nepamatuji se přesně, zítra se tam zeptám, ale domnívám se, že jsem ji koupila v P-7 v Haškově ulici.
Ahoj - jsem z Prahy a nemám problém s hrubou solí, vždy je k dispozici v Globusu. Zkus to, tam uspěješ. M.
to je obchod, kam chodím minimálně.V okolí jej nikde nemám..Botanic?Já
vždy měla za to, že tam prodávají kosmetiku, pár olejíčků, suché
kytičky..alespoň před lety tomu tak bylo:-)
Country life ji nemá-tam jsem enjvíce čekala, že uspěji.
Až se dostanu do Globusu(?), budu všímavá..
Díky za informace!
to je obchod, kam chodím minimálně.V okolí jej nikde nemám..Botanic?Já
vždy měla za to, že tam prodávají kosmetiku, pár olejíčků, suché
kytičky..alespoň před lety tomu tak bylo:-)
Country life ji nemá-tam jsem enjvíce čekala, že uspěji.
Až se dostanu do Globusu(?), budu všímavá..
Díky za informace!
Hrubou sůl jsem koupila v Hostivaři v Interspaaru - je tam takový malý obchůdek, kde se prodávají solné lampy na elektřinu i na svíčku - tam tu sůl měli dokonce i s příměsí železa, je krásně oranžově zbarvená a ve slánce to vypadá fakt zajímavě. A navíc ji prodávají v malém balení, myslím kolem 250 g, což mi přišlo fajn, protože na běžné vaření používám klasickou jemnou sůl obohacenou jódem, takže i takhle než ten malý sáček spotřebuji, uplyne dost douhá doba.
kupuji u nás v Brně v obchodě s kořením Sindibád, zkus v Praze podobný obchod, většinou bývají dobře zásobeny … přeji hezký den
zkus to případně v nějaké malé pekárně, sypou s nima pletýnky apod., taky jsem ji v Brně sháněla a pak jsem uspěla v jedné menší pekárně…
sezenete v kazdem nemeckem obchode s potravinami a je strasne levna.V Marktkaufu kilo za 0.55 centu,u Italu dokonce za 30 centu kilo!
Silvie, tak si říkám: Německo a centy? Teď mně to došlo. Ten váš nový eurodolar se samozřejmě dělí na centy. Předpokládám že na 100.
zkus případně zásilkový prodej GurmEko , kde nabízejí všechno možné koření a mimo jiné i hrubou sůl.
Tady ji kupuji a vaření bez ní už tak nějak není ono…
Edit admin -reklama
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz