Houby - sušené či čerstvé

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Eja
3831 příspěvků 14.09.12 20:03
Houby - sušené či čerstvé

Budu asi trochu jako Casino s pokládáním švestek na koláč, ale…
Houbová omáčka, kulajda, omáčka k těstovinám, samozřejmě smaženice a řízečky - jistě čerstvé.
Ale bramboračka s houbami, roštěnky na houbách, vánoční hubník z krup ( už teď se na něj těším) a i houbovec z krupice/housek - tam já už dávám chuťově přednost sušeným.
Co ostatní Labužníci?

Reakce:
 
Uživatel je onlineZuzka1973
2241 příspěvků 15.09.12 13:11

Tak bramboračka u nás jasně ze sušených :palec:
Kuba také sušené, hubník - jak kdy: když je směs čerstvých, tak čerstvé, ale pouze směs, jednodruhové nee… a když nejsou čerstvé, tak sušené. Hubník děláme z rohlíků a někdy ze staršího chleba. Třeba chlebový hubník nám chutná daleko více ze sušených 8)
Roštěnky - tam dám, co je zrovna po ruce: v sezoně čerstvé, v zimě sušené, obojí je výborné ;)
Asi hodně záleží i na tom, jaké druhy hub si člověk z lesa donese… Přiznám se, že nejraději jsem, když donesem směs než třeba jen hřiby…
:mavam:

 
casino
4480 příspěvků 24.09.12 01:18

Koukám, že mám na labu dokonce recept :palec:
Eja, když už jste se o mě „otřela“, tak vám prozradím TAJEMSTVÍ :mrgreen:

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz