Budu asi trochu jako Casino s pokládáním švestek na koláč, ale…
Houbová omáčka, kulajda, omáčka k těstovinám, samozřejmě smaženice a
řízečky - jistě čerstvé.
Ale bramboračka s houbami, roštěnky na houbách, vánoční hubník z krup
( už teď se na něj těším) a i houbovec z krupice/housek - tam já už
dávám chuťově přednost sušeným.
Co ostatní Labužníci?
Houby - sušené či čerstvé
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Houby - sušené či čerstvé
Tak bramboračka u nás jasně ze sušených
Kuba také sušené, hubník - jak kdy: když je směs čerstvých, tak
čerstvé, ale pouze směs, jednodruhové nee… a když nejsou čerstvé, tak
sušené. Hubník děláme z rohlíků a někdy ze staršího chleba. Třeba
chlebový hubník nám chutná daleko více ze sušených
Roštěnky - tam dám, co je zrovna po ruce: v sezoně čerstvé, v zimě
sušené, obojí je výborné
Asi hodně záleží i na tom, jaké druhy hub si člověk z lesa donese…
Přiznám se, že nejraději jsem, když donesem směs než třeba jen
hřiby…
Koukám, že mám
na labu dokonce recept
Eja, když už jste se o mě „otřela“, tak vám prozradím TAJEMSTVÍ
Další podobná témata podle názvu