HERMELÍN AU MADÉRA

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
AFTIC
122 příspěvků 16.05.05 06:03
HERMELÍN AU MADÉRA

Brie au Madeira

Vážená Gabiko,
já si nejsem jist, ale myslím si, že byste místo marinování mohla zkusit udělat ten hermelín tak jak já dělám Brie au Madeira.

Porci měkkého brie dám do ohnivzdorné misky vymazané slabě máslem. Podliji ho nějakým desertním vínem, posypu krystalovým cukrem a zapékám ho pod salamandrem až začne cukr karamelizovat a horký ho podávám pod názvem Brie au Madeira.

Můžete ale po zapečení ten sýr přelít trošku dobrého koňaku, zaplit, zavolat hasiče a podávat ho jako Brie au Madeira Flambé, a tím pádem za něj můžete počítat jednou tolik.
 Mike


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz