Koupil jsem si v Itálii od fy. CAMPINGAZ, typ Festivio grilovací
kulatý kámen. Jaké s ním máte někdo zkušenosti ????
Grilovací kámen
Zajimalo by mne o jaky kamen se jedna. Muzes ho trosku blize popsat (jeho pouziti). My mame Raclette s hladkym kamenem, ktery se rozehriva elektrikou a jsme s tim ohrome spokojeni. Ale chci se zeptat, mate-li nekdo zkusenosti s kamenem , ktery se rozehreje v troube a pak se prihriva pouze nad svickou? Rada bych znala nejake zkusenosti o tomto kamenu. Pokud ho nekdo vlastnite a mate zkusenosti, napiste prosim. Dekuji
Nevím, jestli to s tím souvisí, ale my jsme kdysi na vodáckým táboře nahřívali velké balvany v ohni a ty pak lopatou přendali do asi metrové jamky a mezi kameny jsme naskládali nakořeněné kuřecí čtvrtky v alobalu, nakonec se vše zahrabalo vrchní hlínou. Kuřata byly asi za hodinu upečené a chutnalo to skvěle. Myslím, že na rozpáleném šutru se dají smažit i lívance, když na to přijde.