Gastronomie budoucnosti?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.10.11 14:21
Gastronomie budoucnosti?

Vaření z pytlíku…kon­venience versus čerstvé suroviny.. Moc zajímavé články :-D
Čerstvý pravý boršč a nejen boršč v Česku

Už ani ve Francii to není jak bývalo…

Reakce:
Ačraj
697 příspěvků 30.10.11 00:18
boršč

:cry: No, co ti budu povídat, je to 14 dní , byla jsem v Praze, měla jsem čas, tak jsem zašla do Opletalovy ulice, k Radku Brzobohatému, stále objevuji něco nového, prolezla jsem to tam, objevila tam jakousi restauraci, posezení před, v tom průchodě, tak jsem si objednala BORŠČ, čekala, čekala, donesli chléb, ubrousky a opět čekala, přišla sympatická starší obsluhující, prý jak hodně ho chci teplý, samozřejmě teplý, ptám se"to ho budete teprv ohřívat"?Ano, je uvařený včera, v mikrovlnce ho ohříváme, když ho přinesla, jen ze zeleniny, bez masa, poděkovala jsem a odešla, no to byl zážitek. :roll:

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 30.10.11 01:48

Pobavilas wydru pred usnutim :mrgreen: Takove dva zazitky (cesnecka a gulasovka ) mam z Male Fatry a z Rohacu, z koliby a jeste jedne „mega hoch“ restaurace… temer nepozivatelna voda za 1,6 € ! To jsem se ale nesmala, to jsem zurila a uniku nebylo. Jistou kompenzaci jsem ale presto objevila :mrgreen:

Drobek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 31.10.11 08:50
No vida,

a já jsem si myslel, že to je výsada nekulturní Ameriky. Vozil jsem totiž zásoby pro podnik, který zásobuje restaurace a viděl hrůznosti.
Viděl jsem plechovky červené a bílé omáčky pro high class italskou restauraci, kde z nich umělecky připraví další varianty.
Viděl jsem pytlíky UHO (Univesální hnědá omáčka) a taky universální bílé. Oni šťávu z masa vylejou a z pytlíku „uvaří“ pravou omáčku.
Viděl jsem krabice mražených a předpečených steaků, k tomu mraženou česnekovou bramborovou kaši, vařené a mražené brambory, jednoporcové balení mražené francouzské cibulové polévky… vše pro restauraci Applebees, která se pyšní svou kuchyní. Ne, v kuchyni jsem nebyl, naštěstí, ale co by tam tak mohlo být krom mikrovlnek?
Hamburgery do mekáče i ostatních jsou předpečené, jen rozmrazit a ohřát.
Světe kam se hrneš? Ať je to kam chce, jíme už jen doma. :palec:

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz