Skvělý recept na francouzskou venkovskou paštiku z drůbežích jatýrek a mletého vepřového, s trochou koňaku (ano, zapékanou ve formě vyložené slaninkou…mňam, Pavlov už funguje…) je v kuchařce od Vlasty Lavalové Francouzská kuchyně, vyšla v 80tých letech v kapesní edici Panoramy. Tuhle paštiku už jsem několikrát dělal, setkala se s úspěchem. Bohužel sedím zrovna v práci. Pokud tenhle recept nemáte, pošlu Vám ho večer z domova.
francouzská venkovská paštika
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
