Moje maminka dělala vynikající fazolové lusky v bešamelové omáčce, ale vůbec netuším jak. Byla to příloha k přírodní kotletě. Nezná někdo z labužníků recept?
fazolové lusky v bešamelové omáčce
ale chodil na ně k mamince, protože z dalších členů rodiny je nikdo
nejedl… ;o))
další inspirace:
fazolky s vařeným
masem
smetanové vepřové
s fazolkami
Milí labužníci, fazolky na smetaně, resp. v bešamelové omáčce jsou
u nás pravidelně na jídelníčku - dokonce ve dvou variantách.
Jedna je přílohová - to jsou zelené fazolky dušené v bešamelu,
okořeněné pouze solí a pepřem (pokud možno bílým) a druhá varianta je
nakyselo - tj. že recept viz výše okyselíme převařeným octem jako
koprovou a můžeme přidat čerstvý sekaný kopr. S novým bramborem
s máslem a s volským okem máme rádi moc. Akorát je trochu potíž
s tím, že se musí pořád míchat. Zkusila jsem to obejít, dusit pouze ve
smetaně a nakonec přidat jíšku - taky to jde, ale ten bešamel
je lepší.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
