fazolové lusky v bešamelové omáčce

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Shire
4 příspěvky 05.11.06 22:17
fazolové lusky v bešamelové omáčce

Moje maminka dělala vynikající fazolové lusky v bešamelové omáčce, ale vůbec netuším jak. Byla to příloha k přírodní kotletě. Nezná někdo z labužníků recept?


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Ivo
1045 příspěvků 05.11.06 23:40
Fazolky na smetaně...

…že by třeba toto TARGET = _new , ale bez těch rajčat?

 
penda
4752 příspěvků 06.11.06 00:04
ty měl rád expřítel,

ale chodil na ně k mamince, protože z dalších členů rodiny je nikdo nejedl… ;o))
další inspirace:
fazolky s vařeným masem
smetanové vepřové s fazolkami

 
Labužník jandule02
1089 příspěvků 07.11.06 15:03
...

Milí labužníci, fazolky na smetaně, resp. v bešamelové omáčce jsou u nás pravidelně na jídelníčku - dokonce ve dvou variantách.
Jedna je přílohová - to jsou zelené fazolky dušené v bešamelu, okořeněné pouze solí a pepřem (pokud možno bílým) a druhá varianta je nakyselo - tj. že recept viz výše okyselíme převařeným octem jako koprovou a můžeme přidat čerstvý sekaný kopr. S novým bramborem s máslem a s volským okem máme rádi moc. Akorát je trochu potíž s tím, že se musí pořád míchat. Zkusila jsem to obejít, dusit pouze ve smetaně a nakonec přidat jíšku - taky to jde, ale ten bešamel je lepší.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz