máte-li chuť podpořit páně Skořepův email, či mu jeho názor vyvrátit máte možnost zde
Fanclub Jiřího Skořepy
to snad ani nemuze byt pravda. Kdyz pominu gramatickou stranku prispevku a
zamyslim se nad obsahem, tak pan Skorepa je uplny v..! Nicmene mne to dava aspon
prilezitost ocenit tyto stranky s kteryma se radim skoro kazdy den. Ale asi je
pravda to, ce se rika, ze kdyz je neco spatne, clovek zareaguje daleko rychleji,
nez kdyz chce nekoho pochvalit. Takze diky za fajn stranky, sama se s nimi
chodim radit skoro kazdy den A to se povazuju za excelentni kucharku )a tady
v daleke Kanade mne napriklad zachranili zivot, kdyz jsem potrebovala vytvorit
knedliky z „all purpose“ mouky. /A propo, severoamericka kuchyne(puvodni)
je pomerne fadni a mohla by se od ceske poucit - tady v Torontu je ovsem
vyhodou, ze kazdy den muzete prakticky jist kuchyni jine zeme (jedna z mala
vyhod multikulturalizmu)
Nevim jestli je pan Skorepa uplne omezeny, odkud pochazi a jak vari nebo ji, ale
na strankach je prima prave to, ze tu najdu „babicciny“ recepty stejne jako
moderni a malo pouzivane, nebo malo zname slozky potravy (zrovna se jdu radit
o snekach - snecich?). Ceska kuchyne je vynikajici a co je hlavne na fajn, ze
prijma do sveho rozsahu i mezinarodni prvky. Ja sama varim vse od svickove,
pres cinu (opravdu cinskou ) az po lobstra a sneky a artycoky cokoliv.
A i kdyz se malokdy(nikdy) drzim celkove receptury, kterou najdu mam moznost
porovnat a doladit podle sebe, nebo aspon najit zakladni rady. Stranky jsou
fantasticke a docela rada bych nekdy s jejich autorem povecerela, nebo
„povarila“.
P.s.taky se chystam poslat par kousku do receptu, jenom porad neni cas
Bibi, napsala jsi to moc hezky a uprimne. Souhlasim s Tebou, protoze jsem
taky zila v Kanade, a vim jak byla vzacna kazda dobra rada. Jenze tehda jeste
nepracoval tento pepickuv uzasny server.
Co ja jeste dodam k tomuto dopisu.
Tak jak se rika: “Neni na svete clovek ten, ktery by se zalibil lidem
vsem”.
Zrovna tak se muze stat, ze se najdou lide, kterym se nemusi libit tyto
stranky.
Ovsem temto lidem bych rekla tolik; pokud se vam tyto stranky nelibi, tak na ne
nechodte.
Myslim si, ze vetsina z nas, kteri tyto stranky navstevuji pravidelne i ti,
kteri na Labuznika prispivaji, zajiste vedi, ze to vyzaduje velke usili a hodne
casu.
Nepatrim mezi ty nejmladsi navstevniky techto stranek, ale presto si stale
odnasim hodne novych, zajimavych a poucnych veci. Timto taky chci podekovat
pepickovi za tyto skvele stranky, o ktere se nam zaslouzil, aby byly takove
jake jsou –tedy pekne.
A jaky dalsi komentar k tomuto? No zadny, jenom se prispevku pana Skorepy
muzeme zasmat.
Ale my mame stranky Labuznika radi a vubec nijak nas neovlivnil jeho mail..
Ať sem p.Skořepa tedy nechodí, my si bez něj vystačíme, ne? Myslím, že za vše hovoří návštěvnost, počet receptů a článků.
Je to urcite provokace a jeji obsah mi nestoji za uvahu. Ale obcas se takove
perly tady objevuji. Co je to za lidi co jim stoji za to proste jenom tak
plyvnout, at uz v duchu pana Skorepy nebo verejnym poukazem na gramatickou
chybu. Bohuzel si nemyslim, ze by bylo tak snadne ignoravat tyto projevy. Lidi
tady davaji k dispozici sve celozivotni zkusenosti , jenom tak, proste pro
radost, je sdeluji druhym.Takovy plyvanec od jakeho si blba urcite vezme chut a
silu. Ignoruje se to spatne, ale je to asi jedine co se s tim da delat.
Skorepa at jde do haje a my si muzeme hezky nahlas Labuznika pochvalit.
At zije Labuznik.com
Ruza.
Aaaach ta čeština … pane Skořepa zajímalo by mě, jestli máte dodělánu alespoň základní školu, protože mě až bolely oči, když jsem četla ten email . Je zajímavé, kolik chyb může jeden, doufám že ho tak mohu nazvat, negramot udělat.. A ještě navíc osočovat, kritizovat a ubližovat těm, kteří se spolupodílejí na tvorbě Labužníka… Nejvíce mě pobavilo slovo DEBYLITA ale to asi nás všechny… Je zajímavé, jak si člověk, kterého tyto stránky na první pohled odradí všechno prozkoumá a pročte aby došel k tomu, že tyhle stránky jsou plné DEBYLIT Například pokud mě osobně něco nezaujme, nevěnuju tomu ani minutu… Tyhle stránky nejsou od gastronomických odborníků, ale od lidí, kteří rádi vaří a rádi se podělí o své zkušenosti. Nám se líbí, nám vyhovují a my je máme rádi. Myslím, že nám všem prokážete velkou službu, když tyto stránky prostě nebudete navštěvovat
Zajisté má každý nárok vyjádřit svůj názor, tak jako my všichni Labužníci máme nárok jej ignorovat. Původně jsem se rozhodovala, mám-li mrhat svým časem psaním do Vašeho ¨Fanclubu¨, ale několik bodů mně jaksi nedalo! Předhazujete nám slovíčka Michelin (ne Mischelin!), nezdravá a nechutná strava, nesprávné názvy receptů… Chvástáte se znalostí gastronomických profesionálních termínů, které pro mnohé z nás jsou běžné! Proč je nepoužíváme? Stránky Labužníka jsou směsí amatérských a profesionálních, českých a zahraničních, klasických a netradičních receptů pro amatéry s různou znalostí v kuchyni. Pochopitelně nemá význam používat cizích termínů, které někteří z nás neznají.
Mohu vám však jedno říct, že ať jde o úplného začátečníka, nebo o zkušeného amatérského kuchaře, máme každopádně něco společného! Máme rádi stránky Labužníka, vážíme si práce, kterou jim věnuje jejich tvůrce Pepíček a také všech těch, co tráví své volné chvíle jejich návštěvou. Kdyby tomu tak nebylo, asi těžko by se za něco více jak dva roky nasbíralo přes sedum set členů a přes devět tisíc receptů! Takže si můžeme dát jednu hvězdu, ale zato obrovskou!
A tak, pane Jiří Skořepo, se odejděte nudit někam jinam, třeba na zahr! aniční gastro stránky.
P.S. Laskavě si povšiměte, že na těchto stránkách přátelům tykám. Vykám pouze lidem jako jste Vy!
Je to normální mamlas, který provokuje, když takový skvělý, měl by si založit a udržovat svůj server, ovšem to viditelně neumí a nikdy umět nebude, takže kašleme na něj a jdemem psát naše recepty, které neodpovídají moderní gastronimii, ale jsou mňam.
víš houby, co je chutné a pořádné jídlo. A tady jsou jich
v receptech mraky. Zkus si něco uvařit (anebo vůbec něco), aby ses zklidnil
a neomrzoval. Znáš to, ne ? Když se Ti to nelíbí, nemusíš Nebo Tě snad
někdo nutí ? Já bych řekl že spíše NĚCO Tomu, kdo dá dohromady tohle zde, patří podle
mne jediné - POKLONA. Tak už se nečerti a pořádně se nadlábni.
Pěknou půlku kachničky položíme do pekáčku, který jsme vystlali
směsí kysaného zelí a strouhaného křenu 1:1. Kachničku na to položíme,
osolíme, pokmínujeme a s citem pečeme až dostane slabě okrovou barvu.
Poté si připravíme 1-2dcl červeného vína, do něj lžíci sojové omáčky
a lžičku worchesterové. A hlavně - lžíci medu. Touto směsí kachničku
s láskou potíráme a pečene tak dlouho, až je barvy tmavěhnědo-zlaté.
Zelí okolo kachny prijde nízkotlakou karbonizací (připálí se), ale pod
kachničkou je dávka akorát k servírování. A příloha ? Knedlíky
špekové, místo špeku já dávám moravské uzené. Po takovémto jídle
budeš Skořepo napapaný, spokojený a ani Tě nenapadne psát takové
kraviny
Nazor vyssie menovaneho pana ma urazil a to ani nie som autorka tejto stranky
. Labuznik je squely a hlavne velmi netradicny.
Paci sa mi, ze sa tu da najst vsetko: od klasickych receptov az po high-tech
recepty majstrov kucharov. Prajem autorom vela zdaru a nech sa im dostava iba
pochvaly
Anžto to neumí a vůbec nic mu to neříká. Ale všichni, kdo se občas snaží vyprodukovat v potu tváře něco dobrého pro sebe a hlavně pro okolní krmňošky a dělají to s láskou, Ti všichni ví, že co je dobré je většinou nezdravé. A proto díky za každodenní inspiraci z Labužníka, za spoustu betálných recepisů od Babi, Kopretinky a od všech ostatních. Bigerin
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
