Po osmi mesicich nakukuji do stranek Labuznika a je mne pri tom moc pekne! Presunuti z kontinentu na kontinent me uplne vytizilo a ne moc casu vybyvalo na chvile travene za pocitacem. Stale vsak plno veci jeste neni v normalnich kolejich. Za prve, muj pocitac jeste neni napojeny a za druhe, zidle za manzelovym pocitacem je zridka kdy prazdna. Navic nam vybouchla e-mail a tak se ztratilo vse, co jsem si tam uschovala (adresy, rozzepsane clanky, dipisy atd atd).
Asi to jeste chvilenku potrva, nez se navratim v plne mire ke svemu pisatelstvi receptu, kterouzto cinnost mam vic jak rada. Koukam, ze Labuznik se zase rozrostl jak do poctu clenu a poctu vesmes krasnych receptu, tak do vlozenych Pepickovych vylepsovaku Tim vsak nerikam, ze mam precteny kazdy clanek, kazdy recept, kazdy jiny prispevek, nebo komentar. To mozna ani nezvladnu a tak asi nekomu zustanu dluzit nejakou tu odpoved, pokud nebudu upozornena.
Zatim jsem nesmele pridala nekolik receptu ja jako ja (to abych na sebe neupozornovala), nez se u nas veci znormalizuji, ale prisla jsem na to, ze nemohu odepisivat na komentare k receptum.
Take jsem chtela pozdravit a podekovat nekolika Labuznikum za jejich mily zajem o moji osobu (podle pretlumoceni drahe Glamy), ale radeji nebudu vyjmenovavat, abych na nekoho nahodou nezapomnela.
A TAK DEKUJI VAM VSEM!
Babi