Doplnění sekce Ingredinece

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Admin Labužník.cz
610 příspěvků 01.09.14 14:04
Doplnění sekce Ingredinece

Milí Labužníci,

rozhodli jsme se doplnit a vylepšit sekci Ingredience (přidat nové ingredience, doplnit chybějící fotografie, vylepšit rozřazení apod.).

Rádi bychom se Vás touto cestou zeptali, zda tuto sekci využíváte a případně, zda máte nějaký návrh na vylepšení. Pokud ano, sem s ním :D.

Děkujeme Vám za každý názor :kytka:

Hezký den.

admin Zuzana


Reklama


Reklama

Reakce:
 
daduuja
1139 příspěvků 04.09.14 14:14
Admine Zuzano,

Jsou to už 4 dny a žádná odezva.
Zřejmě to značí, že lidem je to šumák, protože sekci Ingredience asi nenavštěvují.

Zajímá mne proto vaše odpověď, proč nenasměrujete síly tam, kam si uživatelé přejí, proč neobnovíte Deníčky do stavu v jakém byly za původního majitele pepicka?

Pokud jsem v sekci Články a chci vyhledat některý nick, např. rettiska, musím z Článků odejít do sekce Labuzníci, do vyhledávání zadat nick, který hledám, dostat se do jeho profilu a tam znovu otevřít Články. A to samé s každým dalším nickem, který chci najít. Unavující a zbytečné.
A přitom Deníčky byly to, co z velké části přitahovalo na tento server další lidi. Články s nimi nic společného nemají.

 
Admin Labužník.cz
610 příspěvků 05.09.14 11:19

@daduuja Dobrý den,

děkuji Vám za odezvu a také za Váš podnět. Shodli jsme se, že Deníčky rádi obnovíme a pokusíme se Vám všem vyjít co nejvíce vstříc. Mohla byste mi, prosím, napsat (např. ve formě bodů), jak dříve tato sekce vypadala? Jde jen o vyhledávání nebo i o další funkce?

Ráda bych tímto dala prostor i ostatním Labužníkům se k této věci vyjádřit a napsat své názory a případné podněty.

Moc Vám děkuji a přeji hezký den :mavam:

Zuzana

 
daduuja
1139 příspěvků 05.09.14 19:25

@admin Zuzano, díky za laskavý přístup, překvapilo mne to :-), podobných slibů jsme slyšeli od Webdia spoustu, viz zamknuté téma Nový labužník, chyby, náměty.

Přesto se snažím věřit, že se deníčků dočkáme, a proto -

vypadaly jako fotodeníčky na www.Konev.cz, jen s tím podstatným rozdílem, že se příspěvky mohly řadit ještě do kategorií, např. sekce Dovolená, sekce Maso…, nemuselo se rolovat s každým novým příspěvkem, kategorie byly přehledné.
Asi nejlépe popisuje Nero - dovolila jsem si zkopírovat :-)

Nero

297 příspěvků
16.11.10 15:31
Admini
Připomínky k blogům:

ZOBRAZENÍ BLOGŮ:

  1. Nad zobrazeným seznamem zápisků bych doporučoval umístit nadpis „Nejnovější zápisky“.


b) Do pravé poloviny stránky bych umístil seznam Labužníků, kteří publikovali nějaký blog. Při kliknutí na některou přezdívku by se pak zobrazil blog příslušného Labužníka.
c) Při zobrazení blogu určitého Labuýníka navrhuji umístit seznam kategorií do sloupce vlevo od seznamu zápisků.
d) Při zobrazení jednotlivého zápisku doporučuji uvést kromě data vložení i datum poslední úpravy, pokud k nějaké došlo.
e) Protože deníčky byly soukromými zápisky, které jejich autoři umožňovali shlédnout i ostatním, nebylo zvykem o nich diskutovat, ani k nim přidávat komentáře. Proto navrhuji změnit tlačítko „Přidat nový komentář“ na „Poslat soukromou zprávu autorovi“.
f) Bylo by vhodné při zobrazení uvést, ve které kategorii je zápisek zařazen.

ZOBRAZENÍ VLASTNÍHO BLOGU UŽIVATELE

  1. I v tomto zobrazení bych doporučoval umístit kategorie do sloupce vlevo od seznamu zápisků. Pod nimi by měla být možnosti „Přidat kategorii“, „Přejmenovat kategorii“ a „Odstranit kategorii".


b) Přidal bych statistiku obsahující počet kategorií, počet zápisků a počet návštěv blogu.
c) U každého zápisku by měly být k dispozici možnosti: „Zařadit zápisek do kategorie:“, „Upravit zápisek“ a „Odstranit zápisek“. Poslední možnost spojit s kontrolním dotazem, zda si autor skutečně přeje zápisek definitivně odstranit.

PSANÍ A ÚPRAVA ZÁPISKŮ

  1. Ve formuláři pro nový zápis chybí rubrika pro zařazení do kategorie.


b) K půvabům deníčku patřilo, že byly zcela pod kontrolou autorů díky externímu editoru, který sice fungoval jen v Exploreru, ale umožňoval dělat úpravy přímo ve zdrojovém kódu a přepínat na náhled (wysiwyg). Bylo by vynikající, kdyby se tato možnost přidala jak do nového zápisu, tak do úpravy hotového. Řadu problémů by si pak autoři vyřešili sami a nemuseli by obtěžovat administrátory.
c) Součástí mnoha zápisků jsou obrázky. Ty jsou uloženy ve fotogaleriích jednotlivých autorů. Je nutné znovu umožnit k nim autorům přístup včetně ukládání nových obrázků a úprav a mazání již uložených.

Zdraví Nero

Byl to takový web ve webu :-) na tehdejší dobu bych řekla docela unikát, možná v dnešní době, pokud by Deníčky byly plně funkční, tak to bude unikát asi stejný :-)

 
Admin Labužník.cz
610 příspěvků 09.09.14 10:55

@daduuja Dobrý den,

děkuji Vám za připomínky i za Váš přístup :). Neslibuji, že deníčky budou ihned v provozu, ale určitě na tom zapracujeme a budeme Vás všechny informovat.

Přeji Vám hezký den :mavam:

Zuzana

 
daduuja
1139 příspěvků 18.12.14 15:27

Milý @Admin Labužník.cz, 1.9.2014 jste začali s vylepšením sekce Ingredience, proč tedy jsou pod jednotlivými surovinami zavádějící recepty?
Pod LIČI hned z kraje najdu recept na Chobotnice s bramborem, Sekanou pečeni nebo dokonce na Špekové knedlíky s rajsou omáčkou :zed:
Nebo do těchto receptů liči patří na obzvláštnění chuti? :-)

 
Admin Labužník.cz
610 příspěvků 18.12.14 15:49

@daduuja Dobrý den,

ano, jsem si toho vědoma. Ingredience doplňujeme hlavně textově, ale zaměřili jsme i na to, aby zobrazované recepty odpovídaly daným ingredinecím. Náš programátor na tom již zapracoval, bohužel se to nepovedlo vyladit tak, aby to vše přesně odpovídalo. Stále na tom ale pracujeme.

Děkuji Vám za pochopení a přeji hezký den :mavam:

Zuzana

 
daduuja
1139 příspěvků 18.12.14 20:34

@Admin Labužník.cz dík za odpověď :-)

 
birkana
1667 příspěvků 10.02.16 18:21
Jsem z toho zmatená ...

@Admin Labužník.cz, v Ingrediencích - sója máte hezký obrázek sójových bobů; v odstavci Využití v kuchyni se mimo jiné dočtu, že Sója se využívá v pokrmech stejně jako maso, tedy obaluje se jako řízek, připravuje se po čínsku, z granulátu se dělají karbanátky. Jak mám ty kuličky obalit jako řízek :roll:, poradíte? Nebo je podle vás sója a sójové maso jedno a to samé?

Že v tom mají zmatek někteří autoři receptů, to považuji za diletantismus, ale u tvůrců Labužníka :pocitac:.

Jistě by bylo vhodnější nazývat sójou pouze sójové boby a výrobky ze sóji pojmenovat správně a srozumitelně. Tedy sójové maso, sójový granulát apod.

 
Admin Labužník.cz
610 příspěvků 11.02.16 15:54

@birkana

Díky za připomínku, větu jsem upřesnila.

Hezký den
adminka Eliška


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz