Domácí chléb z pekárny-chléb se drobí

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
lejla35
18 příspěvků 07.07.19 10:14
Domácí chléb z pekárny-chléb se drobí

Prosím o radu, dodržuji všechny ingredience do pečeného chleba-pekárna profesor, základní recept 500 g hladké mouky 300 ml vody, zkouším sušené i obyčejné kvasnice ale po upečení se strašně drobí. Do mouky přidávám i dvě polévkové lžíce oleje, jinak chléb je dobře nakynulí i upečený. Poraďte prosím kde je chyba :(.Děkuji

Reakce:
hubenej dědek
33 příspěvků 07.07.19 11:06

Jenom z hladké mouky to je spíš veka a ta se drobí. Smíchej si přibližně 2/3 pšeničné a 1/3 žitné mouky a pak to bude teprve chleba. Nebo si kup v Kauflandu nebo Globusu mouku na domácí chléb a nemusíš řešit jakou mouku a v jakém poměru.

lejla35
18 příspěvků 07.07.19 13:42

Děkuji za radu zkusím, pěkný den. Ladislava :potlesk:

hubenej dědek
33 příspěvků 07.07.19 15:33

Nebo se podívej na Chlebové stránky, tam najdeš vyzkoušené recepty.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz