prosím poraďte mi niekto suroviny na doma urobené cesto na lasagne.
Dakujem
domáce cesto na lasagne
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Gábiko,
na 1 vejce 100 g hladké mouky, nic víc. Na pekáč lasagní dělám dávku ze 3 vajec. Mouku i vejce dám do kuchyňského robota se sekacím nástavcem a rychle zpracuju na těsto. Když je moc suché, přidám trochu oleje nebo vody, je-li moc lepivé, patří tam ještě trocha mouky. Za minutu mám hotové krásně hladké, nelepivé, jemné nudlové těsto, které se může rovnou zpracovávat válečkem nebo strojkem na těstoviny.
Sekací nástavec
je takový ten oboustranný nůž, dává se přímo do nádoby kuchyňského robota. Při zapnutí rychlým otáčením rozseká cokoli, co je v té nádobě. Ale také se používá na zpracování pevných těst (ne ke hnětení) a někdy se mu říká dvojité ostří.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie