Dobré recepty

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
vencal
213 příspěvků 12.10.04 12:09
Dobré recepty

Nevím jestli se mezi knihy můžou počítat i časopisy, ale snad tím, že doporučím nový časopis o vaření, nikomu neublížím. Takže doporučuji časopis APETIT, vychází jednou měsíčně a jsou tam jak dobré recepty, tak dobré články.
pozn.: nejsem s vydavatelstvím nijak spojen, žádné profity z doporučování ne­mám.

Reakce:
 
rosnicka
262 příspěvků 12.10.04 12:28
souhlasím,

Apetit se mi zdá naprosto skvělý, kupuji ho, nahodou, už od 1.čísla ( duben). Jsou tam bezva vychytávky na vaření a nápadité recepty ( kam se hrabe Katka a podobné ), oceňuji hlavně obrázkové postupy při vaření. Jenom doufám, že jim vysoký standart, který na:,–(ili na začátku vydrží.

 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 12.10.04 13:07
A když....

si budete dobře všímat receptů, přijdete na to, jich je dost obšlehnutých právě z Labužníka! Už o tom tady jednou byla docela obsáhlá diskuse, přihlásili se dokonce autoři těch receptů.
Samozřejmě, že je možné odtud čerpat - proto to všichni děláme - jen je poněkud neslušné, že o tom nikde v Apetitu není ani zmínka.
Nic by se nestalo, kdyby se tam objevila malá noticka : převzato z www. Labuznik.com…
Ale proč dělat reklamu někomu, kdo mi poskytuje prospěch a navíc za to nic nechce, že…
Ivan Vodochodský - Vodouch - /Prima vařečka, Rady ptáka…) tu za inspiraci alespoň poděkoval

 
penda
4752 příspěvků 12.10.04 13:15
glamo,

ale ono je to oboustranné, labužníci zase čerpají recepty z kuchařek a časopisů a také většina z nich neuvádí zdroj…

 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 12.10.04 14:09
Ano, Pendo,

ale je rozdíl, čerpá-li recepty jakýsi labužník z různých časopisů a vkládá je sem nebo vybírá-li specializovaný gastronomický časopis recepty z jiného specializovaného gastronomického „časopisu“ a prezentuje je jako svoje vlastní.
Labužník je vlastnictví Pepíčka - a „konkurence“ mu ho vlastně vykrádá.
Já tu mám i svoje vlastní recepty. Tím, že je sem dám, je poskytuji veřejnosti, proto to dělám - ale ne nějakému časopisu, aby z toho těžil.
Já vím, je to sporné, asi se to nedá nijak ošetřit, ale právě proto jsme se tady už jednou usnesli, že by se hodilo alespoň PODĚKOVÁNÍ LABUŽNÍKU za inspiraci a náměty.
Bylo by to přinejmenším fér.

 
hydraulik
54 příspěvků 12.10.04 15:22
Rcepty

Souhlasím s Glamou!Redakcím by ruka neupadla kdyby se ráčily poděkovat.Ale ono je to velmi, velmi složité.Ono autorství receptů je už tak sporná věc!Darmo mluvit a naříkat.Hydraulik

 
penda
4752 příspěvků 12.10.04 20:28
pro ty, co časopis vůbec neznají

apetit

 
hydraulik
54 příspěvků 12.10.04 22:14
Napište nám

Protože železo se má kouti dokud je žhavé,napsal jsem redakci apetitu tento text:
Na Labužníku.com se vede diskuse o receptech uveřejňovaných ve Vašem ctěném časopise.Protože autorství receptů je vždy sporné a nechci sahat vašim autorkám a autorům do svědomí tak pokud si nějaký recept od někud půjčí bylo by, myslím správné uvést zdroj.Nic to nestojí a naopak to potěší všechny kteří do různých www stránek přispívají svými recepty.Zdraví a hodně obchodních úspěchů přeje Hydraulik
Mylím že to není utrhání na cti.

 
Kari
545 příspěvků 13.10.04 09:27
Hydrauliku...

To asi neudělají, protože by si spousta jejich dosavadních zákazníků mohla přestat časopis kupovat a začala by chodit raději na Labužníka

Myslím, že většina časopisů je čerpaná z netu nebo z knih. Kde by jinak ty informace pořád brali..Málokdy je to autorství samotných redaktorů..Ale nikdy jsem časopis nevytvářela, tak mám možná zkreslené představy

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz