dobré kysané zelí

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
hafca
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.03.10 16:03
dobré kysané zelí

Dnes jsem se odhodlal a uvařil " Zelňačku starýho habany s trhanou klobásou":„http://re­cepty.labuznik­.com/recipe.php?ID=2125­2/“ . Polévka je dobrá už teď po uvaření, ale určitě by byla ještě lepší, kdyby bylo chutnější zelí. To, co jsme koupili nemělo žádnou chuť. Jako kluk jsem pro něj chodil s bandičkou a než jsem došel domů, tak jsem ho snědl. To by se mi s tímhle určitě nestalo.
Poraďte mi někdo, kam chodíte na dobré kysané zelí?

Reakce:
anickav
2904 příspěvků 13.03.10 19:24
Hafča,

ja chodím do pivnice = sklepa, kde sme do suda s J. naložili 70 kg. (Kupujeme u súkromníka očistené pred očami nastrúhané v Stupave - známa oblasť na pestovanie „zelé“) Ak sa poponáhľaš, ešte v sude máme cca 15 cm vrstvu…

di
2451 příspěvků 13.03.10 21:30
hafčo

Já k nám do obchůdku se zeleninou, nakládají si svoje vlastní. Jinak doporučuju takové ty tradiční značky - Tuřany, Křimice apod., určitě na nějakou natrefíte.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz