Co to mám vlastně doma?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Jarka7
208 příspěvků 06.01.06 17:42
Co to mám vlastně doma?

Jedná se o tzv." Japonské krystaly", rostoucí v oslazené vodě s citronem a několika hrozinkami nebo i s jiným sušeným ovocem (fíky, hrušky atd.)
Všem upozornění! Kefírová zrna existují, ale vždy se musí pěstovat v mléce. A nepleťte si kefír s tzv." hindukušským hříbkem", to je zase něco jiného. O výrobě kefíru jsem snad do Labužníka psala, v souvislosti s čistými zákysovými kulturami při výrobě jogurtů.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz