Osobne som v ruke nikdy nedrzala hluzovku, ale jedla som napr. cestoviny s hluzovkou. Nikdy mi neskripalo nic pod zubami. Nedavno si dala taketo cestoviny kamoska, ale v inej restike a jej muz si dal rizoto s hluzovkou. Obom nieco skripalo pod zubami. Vraj tam mali akoby cierne bodky. Jej muz mal na tanieri aj platky hluzovky a tie neskripali. Co to mohlo byt ? Viem, ze sa cez casnicku pytali kuchara, preco jedlo skripe pod zubami, ale dal im nejaku podivnu odpoved, uz si ju ani nepamatam, tak sa pytam odbornikov na labuzniku.
Co skřípalo pod zuby - těstoviny s lanýžem?
ha hluzovka je cesky lanýž teda to by me ani ve snu nenapadlo
jinak netusim (me napada jen hlina jsem zatim jedla jen jidla
z lanyzovým olejem
dekuji za rozsireni sve slovenske zasoby
Jasne, ja som zabudla, ze tu davam otazku pre prevazne ceskych labuznikov
a zabudla som to napisat ako lanyz, pardooon
Ale si super, ze si na to prisla. Som zvedava,
ci sa niekto znaly ozve
Ale je neuveritelne, co nasi slovenski kuchari
vedia „vycarovat“
Priznam sa, ze ja preventivne uz ani na
Slovensku v restikach nejem. Ked sa chceme normalne, kvalitne najest chodime
kusok za hranice do Paprika Csardy, tam robia vyborne veci
kamaradka slovenka, tak ta si porad stezuje, ze tam u nich jsou restaurace
silene netusi co je to salat, tak kdyz prijede na
navstevu, tak ji jen salaty
ale abych byla objektivini i u nas je problem
sehnat normalni hospodu, kde ten salat opravdu umi
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
