Co s cukrovým hráškem?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Papaja 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 12.12.06 02:48
Co s cukrovým hráškem?

Prosím, nějaký receptík na úpravu těchto lusků…nejraději bych jinak, než studený v salátu…
Díky
 P.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
possum
464 příspěvků 12.12.06 03:04
Cukrovy hrasek??

Hmm, jestli je to snow peas, tak do stir fry. A vubec takovych podobnych jidel se zeleninou.

 
babi
6360 příspěvků 12.12.06 04:57
Papajo,

Cukrový hrášek/Snow Pease je také výborný po několik minut na másle osmažený, ochucený třebas jenom solí a bílým pepřem. Nesmí se každopádně ¨ ubít¨ dlouhým vařením a musí zůstat křupavý (pozor, i po odstavení pánve se hrášek ještě vaří). Zde jsou nějaké recepty s jeho použitím.

Seznam receptů, ZDE ,

Řízly Cauchoises , mnou velice oblíbený recept.

Další seznam receptů, ZDE ,

Doufám, že si něco vybereš a přeji Ti dobrou chuť!

 
Papaja 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 14.12.06 01:29
Oběma díky :-)))
 
DanaJ
1136 příspěvků 14.12.06 04:11
Cukrový hrášek..

Snad nejdu s kříškem po fůnuse.Já ho přidávám do číny, do italských omáček a nebo do takových těch univerzálních omáček se zeleninou (např. zeleninka v bílé, rajčatové nebo gulášové apod.). Taky je dobrý do různých zeleninových směsí, které se třeba jen oblanšírují a dávají jako příloha nebo obloha. Nejhezčí je v celku a nebo nakrájený na koso, ale na větší kusy (2-3díly z jednoho kusu), aby zbytečně nevypadávali kuličky hráčku.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz