Co je half-and-half cream?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
gaburiatko
739 příspěvků 01.08.11 16:15
Co je half-and-half cream ?

Prosim Labuznikov o objasnenie tohto pojmu „half-and-half cream“. V recepte na jednu zmrzlinu som nasla tento vyraz. Okrem „heavy cream“ pouzivaju aj tento half-and-half cream. Cim ho mozem nahradit u nas ?
 Vdaka.

Reakce:
casino
4482 příspěvků 01.08.11 16:44

No, pokud to bylo na zmrzlinu (vařenou), tak by to mohla býr smetana (šlehačka) s mlékem 1:1… Snad :-)

Jenofefa
1315 příspěvků 01.08.11 17:33

http://www.joyofbaking.com/Cream.html
Snad to pomůže :-) - osobně nemám zkušenost.

di
2451 příspěvků 01.08.11 20:19

Našla jsem tohle: http://whatscookingamerica.net/…initions.htm a tohle: http://www.food.com/…and-half-445, snad to pomůže, osobně to neznám. Podle všeho je to +- 12% smetana, něco jako taková ta česká na vaření.

esmeralda
4813 příspěvků 01.08.11 23:23

Half and half - výraz používaný v US.
Smetana o obsahu tuku okolo 12%. Nedá se našlehat.

gaburiatko
739 příspěvků 02.08.11 16:21
Dakujeeeem

Super, velmi pomohlo :)

Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz