Cesto, ktoré chvíľu postojí

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Mamut
147 příspěvků 22.04.05 11:42
Cesto, ktoré chvíľu postojí

Potrebovala by som častejšie pripraviť dopredu (ráno) nejaké cesto, z ktorého sa neskôr (na obed) bude čosi smažiť. Viem určite, že môžem (priam musím) pripraviť dopredu cesto na palacinky a lángoše. Ide to aj pre iné cestá? Má to niekto vyskúšané? Ak sa do cesta vmiešava sneh z bielkov, asi stáť nemôže, alebo áno? Vďaka dopredu za skúsenosti.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Florentyna
439 příspěvků 22.04.05 13:25
Tam, kde se

používají našlehaná vajíčka (nebo samotné našlehané bílky či samotné našlehané žloutky) se schopnost těsta udržet vzduch pohybuje v řádu pouze několika minut (cca pěti až osmi). Taky tam, kde je kypřící prášek, bych se bála, že postupně ztratí svůj účinek. Já osobně mám dobré zkušenosti s kynutím těsta v lednici přes noc.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz