Cesto, ktoré chvíľu postojí

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Mamut
147 příspěvků 22.4.05 11:42
Cesto, ktoré chvíľu postojí

Potrebovala by som častejšie pripraviť dopredu (ráno) nejaké cesto, z ktorého sa neskôr (na obed) bude čosi smažiť. Viem určite, že môžem (priam musím) pripraviť dopredu cesto na palacinky a lángoše. Ide to aj pre iné cestá? Má to niekto vyskúšané? Ak sa do cesta vmiešava sneh z bielkov, asi stáť nemôže, alebo áno? Vďaka dopredu za skúsenosti.

Reakce:
Florentyna
439 příspěvků 22.4.05 13:25
Tam, kde se

používají našlehaná vajíčka (nebo samotné našlehané bílky či samotné našlehané žloutky) se schopnost těsta udržet vzduch pohybuje v řádu pouze několika minut (cca pěti až osmi). Taky tam, kde je kypřící prášek, bych se bála, že postupně ztratí svůj účinek. Já osobně mám dobré zkušenosti s kynutím těsta v lednici přes noc.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz