Potrebovala by som častejšie pripraviť dopredu (ráno) nejaké cesto, z ktorého sa neskôr (na obed) bude čosi smažiť. Viem určite, že môžem (priam musím) pripraviť dopredu cesto na palacinky a lángoše. Ide to aj pre iné cestá? Má to niekto vyskúšané? Ak sa do cesta vmiešava sneh z bielkov, asi stáť nemôže, alebo áno? Vďaka dopredu za skúsenosti.
Cesto, ktoré chvíľu postojí
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Tam, kde se
používají našlehaná vajíčka (nebo samotné našlehané bílky či samotné našlehané žloutky) se schopnost těsta udržet vzduch pohybuje v řádu pouze několika minut (cca pěti až osmi). Taky tam, kde je kypřící prášek, bych se bála, že postupně ztratí svůj účinek. Já osobně mám dobré zkušenosti s kynutím těsta v lednici přes noc.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
