Nevi nekdo nahodou jak v globusu delaji to sladke zeli (cerstve) co davaji
jako prilohu k nekterym jidlum v jejich restauraci?
Byl bych moc rad, kdyby mi nekdo poradil jak takove zeli pripravit
cerstve sladke zeli v globusu
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
cerstve sladke zeli v globusu
Poradím jak na to
není to recept z Globusu, ale jak ho dělám já. Zá:,–(a je, že musíte mít opravdu rané zelí, z letního nebo zimního to už není ono. Na trošce tuku nakrájené zelí (ne na jemno) lehce orestujeme, ihned trochu podlijeme a pozor, řádně ocukrujeme. Vaříme jen krátce, aby neztratilo barvu, osolíme a okyselíme octem. Nedáváme cibulku, kmín, kdo má rád, dá trochu hladké mouky. Ale hlavní je nebát se cukru, soli a octa. Tak snad bude chutnat.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie