cerstve sladke zeli v globusu

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Tulkas
3 příspěvky 11.04.09 16:46
cerstve sladke zeli v globusu

Nevi nekdo nahodou jak v globusu delaji to sladke zeli (cerstve) co davaji jako prilohu k nekterym jidlum v jejich restauraci?
Byl bych moc rad, kdyby mi nekdo poradil jak takove zeli pripravit


Reklama


Reklama

Reakce:
 
kikimor
48 příspěvků 30.07.09 15:27
Poradím jak na to

není to recept z Globusu, ale jak ho dělám já. Zá:,–(a je, že musíte mít opravdu rané zelí, z letního nebo zimního to už není ono. Na trošce tuku nakrájené zelí (ne na jemno) lehce orestujeme, ihned trochu podlijeme a pozor, řádně ocukrujeme. Vaříme jen krátce, aby neztratilo barvu, osolíme a okyselíme octem. Nedáváme cibulku, kmín, kdo má rád, dá trochu hladké mouky. Ale hlavní je nebát se cukru, soli a octa. Tak snad bude chutnat.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz