cerstve sladke zeli v globusu

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Tulkas
3 příspěvky 11.4.09 16:46
cerstve sladke zeli v globusu

Nevi nekdo nahodou jak v globusu delaji to sladke zeli (cerstve) co davaji jako prilohu k nekterym jidlum v jejich restauraci?
Byl bych moc rad, kdyby mi nekdo poradil jak takove zeli pripravit

Reakce:
kikimor
48 příspěvků 30.7.09 15:27
Poradím jak na to

není to recept z Globusu, ale jak ho dělám já. Zá:,–(a je, že musíte mít opravdu rané zelí, z letního nebo zimního to už není ono. Na trošce tuku nakrájené zelí (ne na jemno) lehce orestujeme, ihned trochu podlijeme a pozor, řádně ocukrujeme. Vaříme jen krátce, aby neztratilo barvu, osolíme a okyselíme octem. Nedáváme cibulku, kmín, kdo má rád, dá trochu hladké mouky. Ale hlavní je nebát se cukru, soli a octa. Tak snad bude chutnat.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz