Caponata (PRA).

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 23.06.07 22:16
Caponata (PRA).

uz to nekdo delal? Stoji to za to?

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 24.06.07 00:06
Caponata - Wydra,

vyhovuje-li ti italská kuchyně mohlo by ti to chutnat.
Caponata existuje v mnoha obmněnách. Vesměs mišmaš lilku a rajčat. Používá se ponejvíce jako antipasto.
Chceš-li vyzkoušet i tady na Labužníku je jeden recept .

 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.06.07 11:21
tebou doporučený

recept jsem právě našla,oni o tom mluvili v tv, že jeden kuchař je tím proslulý. Antipastu mám ráda, Zkusím to tedy,neznám jen tuhle kombinaci se zázvorem. Ty máš nějakou svoji vyzkoušenou? A tuhl jsi už dělala?

 
esmeralda
4813 příspěvků 24.06.07 11:32
Wydra,

předpokládám že dotaz byl určený mně.
Tak tedy…ne, nedělala. Nemám ráda italskou kuchyni.

 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.06.07 11:35
esmeralda

jeee, ja myslela, ze kdyz jsi mi odpovedela, ze to znas!!:-) ale je fakt, ze jsem koukla do tvych oblibenych receptu … ale diky!

 
esmeralda
4813 příspěvků 25.06.07 03:56
Wydra,

nejspíš jsem to ochutnala v nějaké italské restauraci nebo zakoupila už hotové. Už se opravdu nepamatuji.
Jen snad to, že mě to nenadchlo. Ale nedej na mě. Je mi jasné že každý má rád něco jiného.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz