Burgundské fondue - omáčky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Tinami
166 příspěvků 20.01.02 12:45
Burgundské fondue - omáčky

Zdravím, poradí mi někdo dobré a zajímavé studené omáčky vhodné k burgundským fondue? Uvítám hlavně lehčí nemajonézové, ale ani těm se nebráním. Díky.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
pepicek
1309 příspěvků 21.01.02 02:10
burgundské fondue?

jak se liší burgundské fondue od ostatních? (teda kromě místa vzniku, případně konzumace )

 
Tinami
166 příspěvků 21.01.02 08:10
...

Burgundské je masové, přesněji řečeno ze svíčkové opékané v oleji. Alespoň jsem to tak pochytila ve Francii, tímto přívlastkem to na jídelním lístku odlišovali od klasického fondue sýrového. Tolik na vysvětlenou a teď prosím o ty osvědčené omáčky.

 
pepicek
1309 příspěvků 22.01.02 00:36
My máme celou rubriku na fondue omáčky ...

… ta je tady Fondue omáčky případně i mezi omáčkami je omylem naházeno spousta studených omáček (kdy už to někdo roztřídí? hlavně neřikejte, že já … zase já )

 
Tinami
166 příspěvků 23.01.02 19:41
...

Jo, díky, přehlídla jsem to. Možná i rubriku doplním, mám pár nápadů, jen musím napřed otestovat, bude-i to jedlé.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz