Zdravím, poradí mi někdo dobré a zajímavé studené omáčky vhodné k burgundským fondue? Uvítám hlavně lehčí nemajonézové, ale ani těm se nebráním. Díky.
Burgundské fondue - omáčky
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
burgundské fondue?
jak se liší burgundské fondue od ostatních? (teda kromě místa vzniku, případně konzumace )
...
Burgundské je masové, přesněji řečeno ze svíčkové opékané v oleji. Alespoň jsem to tak pochytila ve Francii, tímto přívlastkem to na jídelním lístku odlišovali od klasického fondue sýrového. Tolik na vysvětlenou a teď prosím o ty osvědčené omáčky.
My máme celou rubriku na fondue omáčky ...
… ta je tady Fondue omáčky případně i mezi omáčkami je omylem naházeno spousta studených omáček (kdy už to někdo roztřídí? hlavně neřikejte, že já … zase já )
...
Jo, díky, přehlídla jsem to. Možná i rubriku doplním, mám pár nápadů, jen musím napřed otestovat, bude-i to jedlé.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie