Brousek v bábovce

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
dada.zik
2 příspěvky 01.10.10 11:27
Brousek v bábovce

Dobrý den,
at delam, co delam, vzdycky mam „brousek“ v babovce (myslim tim takové to srazené tuhé - tak 3-5mm prožek v těstu(vetsinou uplne dole), vypadá jako neupečené, díky tomu buchta není vysoká, protoze ten kousek nevykynul…) používám různé recepty, ruzne teploty, stejné recepty jako treba kamarádka,kdyz to pece ona (vidim to) tak je krásně nakynutá, krehká, nahoře krupavá, a ja na tom mam zase brousek…( kynuté s droždím zvladam dobre, ale ten kyprici prášek, s tim proste bojuji) prosim, rady sem:-)

Reakce:
 
jolana
5065 příspěvků 01.10.10 19:02
Si myslim,

ze to bude teplotou…bud mas ruru malo vyhriatu alebo vyhriatu prilis..ale najskor ju mas vyhriatu prilis, babovka je uz upecena zvonku a dnu nestihla narast ahlavne sa prepiect ako treba lebo ju telota vytiahla .. takze ked ju pozries zvonka je uz upecena,vyberies a ona to sadne, lebo zdnuka je este neprepecena a nestala-jemna.. a mas ten „brousek“..

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz