Dobrý den,
at delam, co delam, vzdycky mam „brousek“ v babovce (myslim tim takové to
srazené tuhé - tak 3-5mm prožek v těstu(vetsinou uplne dole), vypadá jako
neupečené, díky tomu buchta není vysoká, protoze ten kousek nevykynul…)
používám různé recepty, ruzne teploty, stejné recepty jako treba
kamarádka,kdyz to pece ona (vidim to) tak je krásně nakynutá, krehká,
nahoře krupavá, a ja na tom mam zase brousek…( kynuté s droždím zvladam
dobre, ale ten kyprici prášek, s tim proste bojuji) prosim, rady sem:-)
Brousek v bábovce
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Brousek v bábovce
Si myslim,
ze to bude teplotou…bud mas ruru malo vyhriatu alebo vyhriatu prilis..ale najskor ju mas vyhriatu prilis, babovka je uz upecena zvonku a dnu nestihla narast ahlavne sa prepiect ako treba lebo ju telota vytiahla .. takze ked ju pozries zvonka je uz upecena,vyberies a ona to sadne, lebo zdnuka je este neprepecena a nestala-jemna.. a mas ten „brousek“..
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie