Brno - Zahradní restaurace Green

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Bradicka
163 příspěvků 18.02.07 13:04
Brno - Zahradní restaurace Green

Milí labužníci,
chci se s vámi podělit o skvělý zážitek z dnešního odpoledne a dovolím si sem zkopírovat „recenzi“, kterou jsem napsala na www.fajnsmekr.cz . Restauraci Green všem doporučuji :)

Díky doporučením z Fajnšmekra, hlavně těm od Theodora, jsme si pro nedělní odpoledne vybrali Green. Chtěli jsme vyzkoušet řecké speciality, ale vzhledem k tomu, že byl poslední den trvání této tematické akce, tak s jehněčím už jsme nepořídili. Začali jsme tedy alespoň malou reminiscencí na řecké dny a jako aperitiv jsme zvolili Retsinu, kterou jsme předtím neznali, a pryskyřicové tóny vína nás mile překvapily. Manžel si dal francouzskou cibulačku s koňakem a sýrovým krutonem, s níž byl navýsost spokojen a já potvrzuji, ochutnala jsem od něj. Jako hlavní chod jsme pak zvolili telecí steaky - tedy manžel měl Josua steak (marinovaný steak z telecí kýty na bílém víně, podávaný s restovanými václavkami, slaninou na způsob italského prosciutta a pórkem), a já jsem vybrala Toulouse steak (marinovaný steak z telecí kýty zapečený slaninou a mozarellou, zdobený chřestovou otýpkou). Obojí bylo vynikající, maso křehké a velmi chutné. Obzvláště musíme pochválit úpravu s restovanými václavkami, která naprosto neměla chybu. Jako přílohu jsme si dali pouze chléb, což bylo dobře, nepřebíjeli jsme chuť telecího jinou chutí ani objemem přílohy. K masu a chlebu jsme si ještě objednali jednu porci zeleniny Noblese (směs baby karotky, fazolových lusků, pravých hřibů, červené cibule, zelené a červené papriky, restovaná na olivovém oleji, ochucená bazalkou), která naprosto skvěle doplnila „lesní“ chuť zejména Joshua steaku. K jídlu jsme opět pili řecká vína, já Nemea Boutari, které je popsáno jako suché víno s tmavě rubínovou barvou a intenzivním aroma švestek, nového dubového sudu a sladkého aroma zrání, manžel pak měl Naoussa Boutari, suché víno s vůní oliv, rajčat a koření, silné víno s příchutí pepře a bobulí. Obojí nám telecí příjemně doplnilo. Navýsost příjemné odpoledne v restauraci Green jsme ukončili kávou Compagnia dell' Arabica a jablečným závinem se zmrzlinou. Obsluha byla velice příjemná, docela nás proto mrzelo, že někteří hosté si po dvaceti minutách po příchodu hlasitě a nepříjemně stěžovali na dlouhé čekání na jídlo. My jsme chtěli obsluze i kuchaři poděkovat za krásný zážitek, proto jsme oba pozvali na „panáka“ (kterého si s námi nedali, ale nechali si jej až po službě), čímž jsme si vysloužili „panáky“ na revanš. Naprosto skvělá zkušenost, rozhodně se sem budeme vracet a doporučujeme všem, kteří chtějí krásné jídlo s příjemnou obsluhou a přitom netrvají na fast-food rychlosti.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Bradicka
163 příspěvků 18.02.07 13:07
Hmm,

ještě bych asi mohla přidat kontakt na restauraci, že? Takže http://www.greenrestaurant.cz/

Kdo budete v okolí Brna - Komín, zkuste…

 
Neo72
1 příspěvek 17.07.13 14:37
Katastrofa!

Katastrofa! Nejhorsi zazitek zivota. Na jidlo cekate skoro 2 hodiny, vsechno vam donesou studene a jeste ani ne to, co jste si objednali, a chutove radsi ani nemluvit. Nechci vedet, co za dobytek pracuje v kuchyni! A na otazku co na takovem blivajzu trvalo takovou dobu, nebyl nikdo schopny odpovedet. :pocitac:


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz