Blanšírování v mikrovlnce

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
suma
114 příspěvků 16.09.05 18:59
Blanšírování v mikrovlnce

Již několik let s výhodou užívám mikrovlnku při zmrazování zeleniny. Tu je třeba před mražením předvařit, aby se přerušilo působení enzymů. Původně jsem to, asi stejně jako mnozí, dělala ve velkém hrnci a vařící vodě. Teď užívám napařovací hrnec pro mikrovlnku. Na dno trochu vody, pak na vložku zeleninu - raději jen zakrýt dno, a na plný výkon asi 3 minuty ohřívám. Další postup je stejny, schladit, do sáčků … Jde to mnohem rychleji.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz