Babica - Tvarohové pirohy se zelím

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
pepicek
1309 příspěvků 19.10.09 07:27
Babica - Tvarohové pirohy se zelím

Co jiného patří ke Slezsku než pirohy? Jirka připraví ve studiu jednoduchý recept, na kterém si pochutnají i vegetariáni.

Potřebujeme:

šálek polohrubé mouky šálek hrubé mouky šálek vody
200 g polotučného tvarohu
200 g zelí
sůl, pepř
paprika
cibule
hladká mouka
 olej

Mouku smícháme s vodou a utvoříme těsto (podrobněji ve videu). Vyválíme ho a vykrojíme kolečka.

Tvaroh smícháme se zelím, dochutíme solí, pepřem a paprikou. Hmotou naplníme kolečka a tvoříme pirohy, které vaříme ve vroucí vodě 6 až 8 minut. Vyndáme na talíř a posypeme osmaženou cibulkou.

Reakce:
blamamka
292 příspěvků 28.10.09 20:07
Dobrota

Dneska jsem tohle jídlo vařila a musím říct, že je to moc dobré.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz