Babica - Houbové ragú s bylinkovým knedlíkem

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
pepicek
1309 příspěvků 19.10.09 08:21
Babica - Houbové ragú s bylinkovým knedlíkem

Kombinace houbové chuti se zelenými fazolovými lusky? Proč ne, když navíc Jirka přidá bylinkové knedlíky.

Potřebujeme:

300 g čerstvých hub
300 g fazolových lusků
2 lžíce sádla
1 lžička hladké mouky
1 šálek šlehačky
 sůl

Knedlík:

2 rohlíky
1 vejce
hrst petrželky
1 šálek mléka
4 lžíce polohrubé mouky
 sůl

Na pánvi rozpustíme lžíci sádla, přidáme houby, fazolové lusky, osolíme a zalijeme vroucí vodou. Necháme dusit pod pokličkou. Ze sádla a hladké mouky uděláme jíšku a když jsou houby podušené, směs jíškou zahustíme a zalijeme smetanou. Nakonec dle chuti dosolíme.

Nakrájené rohlíky zalijeme mlékem, přidáme polohrubou mouku, vejce, petrželku a osolíme. Tvoříme kulaté knedlíky, které vaříme ve vroucí vodě deset minut.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz