Babica - Houbové ragú s bylinkovým knedlíkem

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
pepicek
1309 příspěvků 19.10.09 08:21
Babica - Houbové ragú s bylinkovým knedlíkem

Kombinace houbové chuti se zelenými fazolovými lusky? Proč ne, když navíc Jirka přidá bylinkové knedlíky.

Potřebujeme:

300 g čerstvých hub
300 g fazolových lusků
2 lžíce sádla
1 lžička hladké mouky
1 šálek šlehačky
 sůl

Knedlík:

2 rohlíky
1 vejce
hrst petrželky
1 šálek mléka
4 lžíce polohrubé mouky
 sůl

Na pánvi rozpustíme lžíci sádla, přidáme houby, fazolové lusky, osolíme a zalijeme vroucí vodou. Necháme dusit pod pokličkou. Ze sádla a hladké mouky uděláme jíšku a když jsou houby podušené, směs jíškou zahustíme a zalijeme smetanou. Nakonec dle chuti dosolíme.

Nakrájené rohlíky zalijeme mlékem, přidáme polohrubou mouku, vejce, petrželku a osolíme. Tvoříme kulaté knedlíky, které vaříme ve vroucí vodě deset minut.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz