Neviděli jste někde v Praze prodávat arašídové máslo značky JIF?
Jediné, co jsem na internetu našla je, že ho má v nabídce Nový Věk
na http://www.koting.cz/vypis.php?…
Arašídová pomazánka JIF
… a sice z časopisu Překvapení kopíruji odpovědi na tutéž
otázku:
„BURÁKOVÉ (ARAŠÍDOVÉ) MÁSLO SEŽENEŠ V KAŽDÉM VĚTŠÍM
HYPERMARKETU, TESCO HO MÁ URČITĚ A V DELVITĚ JSEM HO TAKÉ VIDĚLA. ALE JE
PRAVDOU ŽE JE ÚPLNĚ JINÉ NEŽ TO , KTERÉ SI VOZÍME ZE ZAHRANIČÍ. PĚKNÝ
DEN A ÚSPĚŠNÝ LOV NA MÁSLO“
…„arašídové máslo jsem viděla určitě v Kauflandu,jinak vím, že se dá určitě koupit v Polsku, nejlepší je od firmy Polgrundt. Přeju hodně úspěchů při hledání v obchodech. Teď jsem ve vánočním magazínu Vlasty četla bezva recept na jeho využití“…
povídání o arašídových pomazánkách všeobecně, dokonce i s odkazem na ono máslo JIF, ale bohužel stránka na netu neexistuje.
Díky za odpovědi, ale na těch stránkách už jsem byla předtím, než
jsem napsala dotaz.
A co se týká chuti, mám vážné obavy, že by to mohlo být stejné jako
třeba s Nutellou, která koupená v Itálii má tak trochu jinou chuť než
ta polská, která se prodává zde. A firma Novy Vek - to asi bude také
licenční polská výroba JIFu. V Globusu mají jen takové malé skleničky
s modrými víčky. Značku si nepamatuji. Ale sháním konkrétně pomazánku
JIF. Díky
ja jsem pred casem kupovala JIF urcite v Tescu na Narodni, ale je to uz min. rok, jak je to ted, nevim..
mallet posilam ti link,ktery vysvetluje proc JIF nesezenes…je to anglicky,pocitam,ze tomu rozumis.....pokud ne,tak ve zkratce to znamena,ze eu zvedla taxy na dovoz peanuts z usa a timpadem maslo bylo neprodejne…zastoupeni JIFU bylo pritom primo v praze…nevim,je to starsi clanek,ale myslim,ze to tak je porad…tady je link http://www.praguepost.com/…24/busi2.php
Viem, ze trvas na JIF, ale mozno sa prinutis ochutnat Skippy, to je tiez kvalitna znacka a da sa v Prahe kupit - www.bacon.cz, ale aj tusim Delvita. Okrem toho arasidove maslo sa da jednoducho vyrobit a postupnym skusanim urcite vyrobis nieco velmi podobne JIF.