Vřele doporučuji Sýrové tyčinky Apetit 6/2006 - str.27. Vypadají
dobře, jsou výborné (vylepšila jsem je ještě loupaným sezamem) a je to
skutečně rychlovka.
Mascarpone dort s čerstvými jahodami Gurmán 6/2006 - str. 47. Zaujal mě
vzhled i kombinace čokoládové vrstvy s nádivkou z mascarpone a jahodami.
Výsledek mě ale poněkud zklamal. Vrstva pokrájených cukr.piškotů spojená
čokoládou je tvrdá, další vrstvy měkké a je nutno se s tím při
krájení i při jídle doslova poprat. Má s tímto receptem někdo lepší
zkušenost ?
Apetit 6/2006, Gurmán 6/2006
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Apetit 6/2006, Gurmán 6/2006
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie