dělám si takovou malou studii chování běžného Labužníka v průběhu
dne (určitě si říkáte, ten zas nemá co dělat a chytaj ho roupy
Zkuste se na chvíli zamyslet, jak se mění Vaše zvyklosti v průběhu dne, když navštívíte Labužníka (nemyslím tím, že začnete podmíněně slinit na klávesnici). Věnujte mi pár minut a pište, tak jak Vás napadne, psaním se Vám vybaví spousta věcí, které si normálně neuvědomujete. Pokud nechcete psát svoje návyky veřejně, pošlete mi je prosím emailem, rád bych je zpracoval a použil při návrhu nové verze Labužníka
Příklad:
- přijdu brzo ráno do práce (před sedmou ranní) - podívám se na nové recepty z předešlého večera, potom nakouknu do fóra, zkontroluju data a pokud je tam něco nového jdu se podívat, okem přelétnu a jdu se podívat na novinky.cz co se stalo přes noc
- přijdu po sedmé hodině - podívám se na nové recepty za dnešní ráno a zasním se, co bych si dal dneska k obědu … den dostává růžový nádech, klávesnice vlhne.
- přijdu dopoledne, obyčejně před obědem, vzpomínka na jídlo ve mě vyvolá adresu Labužníka - podívám se na nové přírůstky a jelikož se mi do oběda už nechce dělat nic zá:,–(ního napíšu pár komentářů k receptům, které se mi líbí. Juknu do fóra a vytvrdnu tak dokud mě kolega nevyruší a po krátkém představení mých favoritů na dnešní večeři odcházíme na oběd.
- čtvrtá odpoledne, rozptýlení před koncem pracovní doby - kouknu do oblíbených, kam jsem si dal favority na večeři v pracovní den, je potřeba si napsat seznam, co mám nakoupit po cestě domů, v novém okně si otevřu reklamu, která mě zaujala a deset minut zkejsnu lelkováním po okolních stránkách, okno zavřu a jsem zase na Labužníkovi, podívám se, jestli mi někdo neodpověděl na dotaz ve fóru a zkusím vyhledat, jestli nebude nějaký recept z ingrediencí tavený sýr a rohlík, jediné potraviny, které zbyly po víkendu v domácnosti, venku se stmívá, je čas jít nakoupit …
- večerní návštěva po osmé hodině - čas na diskuzní fórum a případné poklábosení na chatu, který mám otevřený v druhém okně, v podstatě se jedná o formu zábavy, nic konkrétního nehledám, jdu si pokecat, je na čase napsat ten recept na máminu svíčkovou a seřadit si oblíbené, co jsem si naházel v průběhu dne. Tisknu si dva recepty a jdu se koukat na televizi.
- noční návštěva, zpravidla po půlnoci - jdu jentak ze zvědavosti, jestli TAM někdo je … ha nejsem sám, asi si přečtu nějaký článek a pak se nechám zlákat reklamami někam jinam.
======================================
Poznámka: samozřejmě, že se nejedná o popis jednoho dne, ale o různé dny, kdy člověk navštíví stránky pokaždé v jinou dobu, podle toho jak si vzpomene nebo jak potřebuje. Opravdu se nebojte rozepsat, je to pro dobro nás všech případně stačí jen doplňovat můj příklad, pokud se s ním ztotožňujete.