Alkohol v jídle

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník Rachel02
234 příspěvků 13.06.08 14:33
Alkohol v jídle

Mám asi hloupý dotaz, ale už pár měsíců řeším jednu otázku, a tak jsem se rozhodla ji prokonzultovat s Vámi, Labužníky. Jako ještě docela čerstvá mamina totiž váhám, nakolik můžu používat alkohol v jídle…díky



Reakce:
 
manek 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.06.08 15:11
Mamina sice nejsem,

ale pokud použiješ alkohol do vařeného jídla (a ne do kuchařky, co to jídlo připravuje), tak se nic neděje, protože se alkohol jako takový odpaří a zůstane pouze ochucující složka.

 
Labužník Rachel02
234 příspěvků 15.06.08 14:20
Manku,

jasně, díky za povzbuzení. POchopitelně, že jsem myslela, že ho budu lít do připravovaného jídla a nikoliv do osoby jej připravující…ač­koliv, pokud by ho zrovna připravoval manžel, tak by se mu to mohlo líbit…



 Váš příspěvek


 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru


Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz