Alkohol v jídle

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Labužník Rachel02
234 příspěvků 13.6.08 14:33
Alkohol v jídle

Mám asi hloupý dotaz, ale už pár měsíců řeším jednu otázku, a tak jsem se rozhodla ji prokonzultovat s Vámi, Labužníky. Jako ještě docela čerstvá mamina totiž váhám, nakolik můžu používat alkohol v jídle…díky

Reakce:
manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.6.08 15:11
Mamina sice nejsem,

ale pokud použiješ alkohol do vařeného jídla (a ne do kuchařky, co to jídlo připravuje), tak se nic neděje, protože se alkohol jako takový odpaří a zůstane pouze ochucující složka.

Labužník Rachel02
234 příspěvků 15.6.08 14:20
Manku,

jasně, díky za povzbuzení. POchopitelně, že jsem myslela, že ho budu lít do připravovaného jídla a nikoliv do osoby jej připravující…ačkoliv, pokud by ho zrovna připravoval manžel, tak by se mu to mohlo líbit…

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz